Joe stelt elke week een nummer voor van Studio Guga

studio guga

Deze week waagde Guga Baúl zich aan een imitatie van Clouseau, die net nog als populairste Belgische band in de Top 2000 van Joe werden gestemd. De coverband rond Guga genaamd ‘Studio Gaga’ werkten de afgelopen maanden aan een eerste studioplaat. Guga haalt daarvoor zijn beste stem-imitaties boven met gloednieuwe eigen nummers. Het resultaat daarvan hoor je elke dinsdagochtend bij Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx.

Vandaag trok Guga samen met Anke naar de gebroeders Wauters om het resultaat te laten horen en zij luisterden met open mond naar hun imitatie genaamd 'Winnaar'. 

Koen Wauters was erg onder de indruk van het resultaat: “Het is gaaf en als het begint dan denk je echt, oké dat ben ik hé!”. En ook Kris Wauters herkent zijn broer in het liedje: “Zeker als de eerste zinnen beginnen, dan dacht ik even van ‘wow’. Als Koen niet beschikbaar is dan bel ik u op hé!”

Een videoverslag van het bezoek van Anke Buckinx en Guga Baúl aan Clouseau: 

(Eerder bericht:)

Radio Guga, de coverband rond Guga Baúl, heeft onder de nieuwe naam ‘Studio Guga’ een eerste studioplaat gemaakt: 'Ongehoord!'. Op de plaat haalt Guga zijn beste stemimitaties naar boven met een nummer dat klinkt alsof de artiest in kwestie ze zelf geschreven en ingezongen heeft. Elke dinsdag stelt Guga een nummer voor bij het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx. Anke trekt ook elke week met Guga naar de geïmiteerde artiesten om het nummer voor de eerste keer te laten horen. Zo was Bart Peeters vandaag aan de beurt.

Bart Peeters was aangenaam verrast door het resultaat en gaf Guga zelfs nog wat tips mee: "Ik ben altijd trots als ik geïmiteerd word en ik ben heel gerustgesteld. Guga, mag ik u coachen voor de echte opname? Doe die diftongeringen weg en maak die Lierser, Boechoutser, Hovenser en het is er boenk op."

Volgende week dinsdag stelt Guga het Kommil Foo-nummer voor.