Jan Jaap van der Wal vanaf januari op tournee met III-ième

iii-ième

Jan Jaap van der Wal staat vanaf januari 2022 opnieuw op het podium met een volledig nieuwe voorstelling. Naast presentator van De Ideale Wereld en jurylid bij De Slimste Mens Ter Wereld is Jan Jaap van der Wal binnenkort ook te zien in de theaterzalen met 'III-ième'. De voorstelling ging normaal in première in mei 2020, maar wegens corona werd de tournee enkele keren uitgesteld. In de zomer van 2020 maakte hij de coronaspecial '#Huidhonger', waarmee hij op minitournee ging in Vlaanderen. Maar nu is Jan Jaap helemaal klaar om zijn nieuwe voorstelling 'III-ième' te brengen.

III-ième
De voorstelling 'III-ième' is het laatste luik in zijn trilogie. Nederlander Jan Jaap van der Wal ontdekte enkele jaren geleden Vlaanderen en kon er maar niet genoeg van krijgen. In de voorstelling ‘De Nieuwe Belg’ vertelde hij in geuren en kleuren over zijn crush op Vlaanderen. Hij leerde onze streekgerechten, gevarieerd landschap en al onze typische Vlaamse gewoontes kennen. Deze voorstelling werd dan ook exclusief voor Vlaanderen gemaakt.

In de voorstelling ‘Schoon’ transformeerde de initiële verliefdheid naar echte liefde. Hij hield zoveel van Vlaanderen dat hij besloot om naar Antwerpen te verhuizen. Hier ging hij zijn kind opvoeden, als een echte Vlaming.

In ‘III-ième’ ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het is tijd om er eens over te praten.

Tijdens zijn voorbije voorstellingen waren we getuige van zijn ontdekkingstocht doorheen Vlaanderen. Prille verliefdheid evolueerde naar intense liefde tot een zoektocht naar een passend evenwicht. Na een grondig gesprek in ‘III-ième’ komt alles terug in orde.

Jan Jaap van der Wal gaat op tournee van januari tot april 2022 in heel Vlaanderen: Antwerpen, Leuven, Brugge, Genk, Mechelen, Gent, Oostende, Brussel en zoveel meer. 

De ticketverkoop voor de meeste zalen is al gestart. De volledige speellijst is te vinden op LiveComedy.be.
Website Jan Jaap van der Wal: www.janjaapvanderwal.be.

Jan Jaap van der Wal - III-ième
Vanaf 12 januari 2022
Tournee doorheen Vlaanderen