Jaap Reesema dit najaar in Vlaamse theaters

jaap reesema

Na zijn indrukwekkende passages in VTM’s ‘Liefde voor Muziek’ (solo en met Regi) en concerten in de Lotto Arena en Stadsschouwburg Antwerpen komt Jaap dit najaar opnieuw naar de Vlaamse theaters met de tour "Laat me nooit meer los"!

Het is overduidelijk dat de Vlaamse fans Jaap Reesema in hun harten hebben gesloten. Dat bewijzen zijn twee uitverkochte concerten dit weekend in de Lotto Arena en een uitverkocht theaterconcert in Antwerpen afgelopen september.

De Nederlander met de warme en herkenbare stem weet duidelijk de perfecte balans te vinden tussen prachtige ballads en uptempo songs. Die brengt hij dit najaar met zijn liveband in Stadsschouwburg Antwerpen (25 oktober), Concertgebouw Brugge (15 november), Capitole Gent (13 december) en Trixxo Theater Hasselt (14 december).
Met onder andere ‘Nu Wij Niet Meer Praten' (met Pommelien Thijs), 'Papa', ‘Kom Wat Dichterbij’ (met Regi), ‘Code Rood’ (met Lea Rue) en ‘Mijn Kleine Presidentje’ heeft hij al een behoorlijk aantal hits op zijn naam staan.Velen daarvan staan op zijn laatste album ‘Als je voor me staat’ die nog een paar andere parels omvat zoals bijvoorbeeld het prachtige ‘Met Ogen Open’ en ‘Alles Komt Goed’. Onlangs bracht hij samen met de Amerikaan Gavin DeGraw nog de single 'Laat Me Nooit Meer Los (Never Let Me Go)' uit.

De ticketverkoop voor Jaaps nieuwe theatertournee “Laat me nooit meer los” start op vrijdag 5 april om 10 uur via www.jaapreesema.nl.

Speelkalender Jaap Reesema – Laat me nooit meer los:

Stadsschouwburg Antwerpen - 25 oktober 2024
Concertgebouw Brugge - 15 november 2024
Capitole Gent - 13 december 2024
Trixxo Theater Hasselt - 14 december 2024

www.jaapreesema.nl

Jaap Reesema Live Tour 2024
Vanaf 25 oktober 2024
Antwerpen, Brugge, Gent & Hasselt