The Original Harlem Globetrotters op paasmaandag in België

harlem globetrotters

De Harlem Globetrotters zijn al jarenlang kind aan huis in België. Elke keer kiezen ze er een andere stad uit om hun spectaculaire basketbaltrucs te demonstreren aan het Belgische publiek. Deze keer houden ze halt in Vorst Nationaal op paasmaandag 22 april 2019. Ideaal om samen met de hele familie de paasvakantie op een leuke manier af te sluiten.

Al sinds 1926 slaan de Harlem Globetrotters hun publiek met verstomming met familie-entertainment van de hoogste plank. Zowel jong als oud genieten keer op keer van een interactieve show waarin technische basketbalelementen worden vermengd met een groot showgehalte en een dosis humor. Geen wonder dat de shows steeds volle zalen weten te trekken! Niets is te gek of onmogelijk voor de Globetrotters. Ze hebben dan ook al meerdere Guinness World Records op hun naam staan.
Op zoek naar een mooie manier om de paasvakantie af te sluiten? Dan is de show van de Harlem Globetrotters zeker iets voor jou!

Kaarten kosten 29, 35, 42, 55 en 139 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

MAGIC PASS
25 euro – OPGELET: ticket voor de show zelf is NIET inbegrepen!
Met een Magic Pass kan je de unieke pre-show van de Harlem Globetrotters bijwonen. Gedurende 30 minuten kan je de Harlem Globetrotters ontmoeten op het veld, samen met hen baltrucjes uitproberen, foto’s nemen en handtekeningen krijgen.
De Magic Pass pre-show start 1,5 uur vóór de algemene show en zal 30 minuten duren.

Opgelet: Alle houders van een Magic Pass hebben ook een ticket voor de show nodig! Ook ouders en begeleiders hebben een Magic Pass nodig om het terrein tijdens de pre-show te betreden. Als je als ouder 2 tickets hebt gekocht voor de show van Harlem Globetrotters en 1 voor de Magic Pass pre-show ben je verplicht nog een extra Magic Pass ticket te kopen indien je met je kind het Magic Pass-event wil beleven.

Officiële website: https://www.harlemglobetrotters.com/

The Harlem Globetrotters
Maandag 22 april 2019
Vorst Nationaal, Brussel