Flemming speelt op 4 maart in Lokeren

flemming

Met ‘Amsterdam’, ‘Zij Wil Mij’ en ‘Automatisch’, goed voor samen bijna 100 miljoen Spotify-streams, werd de 26-jarige FLEMMING een vaste muzikale waarde in de Lage Landen. Na succesvolle optredens op o.a. Sunset Festival en recent de Student Kick-Off Gent zet FLEMMING in ons land de volgende stap. Op zaterdag 4 maart 2023 geeft de populaire artiest met zijn liveband zijn eerste, grote soloconcert in Radar Lokeren. “Ik ben ontzettend dankbaar voor de liefde en steun die ik krijg van mijn Vlaamse fans, hartverwarmend. Samen met mijn muzikanten en het publiek gaan we zorgen dat mijn eerste grote concert dat ik in Vlaanderen geef, iets onvergetelijks word. Ik heb er nu al ontzettend veel zin in."

Tussen 2013 en 2021 was de Nederlandse singer-songwriter Freddie Viguurs (FLEMMING) leadzanger van Baby Blue, een band waar hij meer dan 700 optredens mee verzorgde. Het eerste muzikale wapenfeit was in 2015 toen hij met zijn nummer ‘Digital Age’ een top 10-hit scoorde in de iTunes-lijst. Eén jaar later nam hij deel aan de talentjacht ‘Giels Talenten Jacht’ van Giel Beelen. Vanaf 2021 ruilde hij defnitief zijn Engelse repertoire in voor nieuwe Nederlandstalige songs. Met ‘Amsterdam’ brak FLEMMING vorig jaar door bij het grote publiek en scoorde hij een dikke hit in de Lage Landen. Met ‘Zij Wil Mij’ en ‘Automatisch’ bevestigde hij zijn status als populaire artiest.

Het wordt een mix van ballads tot uptempo en catchy popsongs. Na de fijne optredens op o.a. Sunrise Festival en recent nog de Gentse Studen Kick-off is dit, samen met de albumrelease, de volgende grote stap die we zetten in Vlaanderen”, zegt FLEMMING enthousiast.

Met een Zomerhit-nominatie voor ‘Als de zon schijnt’, een duet dat hij uitbracht met #LikeMe-ster Sali Haidara, en zijn actuele duetsingle ‘Kom Je Uit De Hemel Vallen’, die hij met Kimberly Fransens uitbracht en waarmee hij opnieuw de Ultratop 50 bereikte, was 2023 opnieuw een sterk jaar voor de 22-jarige Jérémie Vrielynck. Sinds hij in juni afstudeerde zit zijn carrière helemaal in de lift. Na zijn succesvolle doortochten op de Parkiesconcerten, mag hij aanstaande zaterdag 4 maart 2023 het voorprogramma verzorgen van FLEMMING. “Het is een ongelofelijke eer en een mooie kans om de mensen te mogen opwarmen voor wat hoe dan ook een mooie avond wordt. Ik heb onmiddellijk toegezegd toen ik het telefoontje kreeg met de vraag of we dit zagen zitten. Niet alleen in Nederland, maar ook in Vlaanderen is FLEMMING één van de hotste en populairste artiesten van het moment”, zegt Jérémie Vrielynck enthousiast.

Naast Jérémie Vrielynck is voorafgaand aan het concert van FLEMMING ook nog een optreden voorzien van AISHA, die met haar krachtige en heldere stem onderwerpen aansnijdt die mensen in haar omgeving dagelijks bezighouden.

Wie FLEMMING op zaterdag 4 maart 2023 in Radar Lokeren aan het werk wil zien, met vooraf het optreden van AISHA en Jérémie Vrielynck, kan daar nog bij zijn. De laatste tickets zijn nu te koop via www.ticketkopen.eu.

Flemming
Zaterdag 4 maart 2023
Radar Event Hal, Lokeren