Facts voorjaar 2020 op 4 en 5 april: volgende acteur bekendgemaakt: Ian Somerhalder

facts

Zet hier je tanden maar eens in, fans van The Vampire Diaries! Niemand minder dan Damon Salvatore himself komt naar FACTS. Ook bekend voor zijn rollen in onder meer Lost, V Wars, Smallville en andere topproducties.

VOORAL BEKEND ALS Damon Salvatore in The Vampire Diaries, Boone Carlyle in Lost, Dr. Luther Swann in Netflix’ V Wars, Adam Knight in Smallville en nog veel meer.

Korte bio
Ian Somerhalder vergaarde wereldwijde faam als Damon Salvatore, een van de hoofdrolspelers in de populaire tv-serie The Vampire Diaries, die tussen 2009 en 2017 maar liefst acht seizoenen kende. Meer recent werd hij gelanceerd als de ster van de nieuwe Netflix-serie V Wars, waarin hij op magnifieke wijze Dr. Luther Swann portretteert, eveneens in een show over vampieren.

Van 2004 tot 2010 was Ian Somerhalder bovendien te zien in ABC’s gevierde dramaserie Lost als Boone Carlyle, waarmee hij een nominatie bij de Teen Choice Awards in de wacht sleepte in de categorie ‘Choice TV Breakout Performance’.

In Somerhalders lijst met tv-vermeldingen zien we onder meer Smallville, Young Americans en Tell Me You Love Me. Een greep uit zijn filmvermeldingen: The Rules of Attraction, The Tournament, The Anomaly en How to Make Love to a Woman.

Niet alleen zijn carrière is groot, maar ook zijn hart. Somerhalder is namelijk de oprichter en voorzitter van de Ian Somerhalder Foundation (ISF), die zich buigt over de bevordering van wetenschappelijk onderzoek, het behoud van natuurlijke grondstoffen, ondersteuning van minderbedeelden en nog veel meer.

Ian Somerhalder zal te gast zijn op FACTS Spring 2020, op zaterdag 4 en zondag 5 april, in Flanders Expo Gent. Hij zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels op beide dagen.

(Eerder bericht:)

Asa Butterfield is op het moment van schrijven nog maar 22, maar hij heeft al heel wat indrukwekkende films en series op zijn conto. Van zijn meest recente monsterhit Sex Education op Netflix tot zijn succesvolle passages in het Holocaust-drama The Boy in the Striped Pajamas en Martin Scorsese’s Hugo, er zijn heel wat redenen om Asa Butterfield te komen zien, bedanken en spreken op FACTS, op 4-5 april, in Flanders Expo Gent.

(Eerder bericht:)

FACTS, Your Belgian Comic Con, is een magisch universum waar al je favoriete fictiewerelden elkaar ontmoeten in een spectaculaire big bang van popcultuur. In 2019 zal Facts opnieuw een lente-editie en herfsteditie kennen.

Ontdek de coolste geeky items op de enorme FACTS Merch Market met 250+ exposanten, ontmoet wereldberoemde acteurs en comicartiesten, laat je overspoelen door fantastische fictie in de cosplayshows, get your game on in de Gaming Hall, leer nieuwe skills in de workshops, ontrafel de geheimen van onze geëerde gasten via onthullende panels en workshops en geniet van een ongelooflijke comic con-ervaring.

De eerste gast actrice is bekend: Rebecca Mader speelde rollen in ondermeer "Once upon a time" (als the wicked witch of the West), "Lost" (Dr. Charlotte Lewis), "Iron man 3", "The divil wears prada" en "Fringe". Rebecca zal zaterdag en zondag beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekensessies en Q&A-show.

Je kunt nu al tickets kopen voor de editie op 4 en 5 april 2020 in Flanders Expo Gent. Standaardtickets kosten nu € 18,00, Cosplaytickets verkrijgbaar aan € 13,00 (vanaf 11 februari 2020 respectievelijk € 20,00 en € 15,00).

www.facts.be

Facts - Spring edition
Vrijdag 4 & zaterdag 5 april 2020
Flanders Expo, Gent