Maak je klaar voor Facts Spring 2019 op 6-7 april

facts

FACTS, de thuis van alles rond home Fantasy, Animatie, Comics, Toys, Sci-Fi, Games en Cosplay. Kom erbij en maak deel uit van de grootste geeky familie van de Benelux, met duizenden gelijkgezinden en honderden activiteiten om te beleven.

In een FACTS-weekend krijgen fijnproevers van de betere sci-fi- en fantasywerelden de ervaring van hun leven. Als je van comics, anime, cosplay, sciencefiction, videogames, bordspellen, fantasierijke films en tv-series of andere alternatieve bezigheden houdt, dan is dit voor jou een niet te missen evenement. Al je favoriete franchises onder één dak. FACTS is dan ook een acroniem van Fantasy, Animation, Comics, Toys & Sciencefiction.

Op FACTS kan je ook bij internationale sterren de pieren uit de neus halen tijdens Q&A-panels of hen om een handtekening of selfie vragen. Levende legendes uit de film-, tv- en comicwereld komen naar FACTS om jou te ontmoeten. Jouw helden staan voor jou klaar op FACTS. Om te zien welke kleppers de FACTS-fans al weke knietjes bezorgden: bezoek ons archief.
Op één dag of één weekend doe je meerdere ervaringen op die je misschien maar één keer in je leven meemaakt.

Met FACTS op 6-7 april 2019 zullen we jou ook in 2019 opnieuw die geweldige ervaring tweemaal aanbieden in Flanders Expo. De grootste hal is een enorme ‘markt’ met alle denkbare hebbedingen van je favoriete reeksen, te koop bij honderden exposanten van over heel Europa. We zetten die handelaars en verzamelaars-met-te-weinig-vitrinekastruimte niet zomaar in het hart van onze bijeenkomst: in de vroege jaren was FACTS een conventie die zich enkel toespitste op de verkoop van merchandise. Vandaag geven we de FACTS-fans een totaalervaring, met enorme zijhallen die volledig gewijd zijn aan bepaalde onderwerpen, zoals cosplay, videogames en comics en met meer activiteiten dan je kan tellen.

Gasten: Shannen Doherty, Gaten Matarazzo, Dolph Lundgren, Jason Issacs, Kevin Eastman, Michael Dialynas, Giuseppe Camuncoli, Dan Slott.

OPENINGSUREN:
Zaterdag 6 april: 10u – 19u
Zondag 7 april: 10u – 17u

Wie een Priority Entry Ticket of VIP Ticket bezit, mag al om 9u naar binnen!

Alle info: www.facts.be

Facts
Zaterdag 6 & zondag 7 april 2019
Flanders Expo, Gent