Facts verwelkomt Tom Felton (Draco Malfoy uit Harry Potter)

facts

FACTS viert 20 jaar Harry Potter met acteur Tom Felton. Hij staat het meest bekend als Harry Potter-personage Draco Malfidus / Draco Malfoy en als wetenschapper Julian Albert Desmond (alias Dr. Alchemy) in de recente The Flash-serie van DC Comics.

Tom Feltons bekendste rol is ongetwijfeld die van de blonde, verwende tovenaar Draco Malfidus in de Harry Potter-films. Als de altijd op de loer liggende tegenpool van het titelpersonage bleef Tom Felton de hele Harry Potter-filmsaga trouw op post, van Harry Potter and The Philosopher's Stone (2001) tot Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 2 (2011). Zijn personage mocht dan wel een best onuitstaanbare sleutelfiguur zijn, maar als acteur groeide Tom Felton heel snel uit tot een publiekslieveling onder de Harry Potter-fans.

In 2016 werd Tom Felton een welkome nieuwe aanwinst voor de populaire DC Comics-tv-serieThe Flash, waarin hij de rol van wetenschapper Julian Albert Desmon - alias Dr. Alchemy - op zich nam. Deze geniale archeoloog, geschiedkundige en forensisch onderzoeker verliet het superheldenteam in 2017, maar fans hopen vandaag nog steeds op een terugkeer naar de reeks.

Tom Felton schittert eveneens in populaire films als Rise of the Planet of the Apes (2011)en Risen (2016) en heeft daarnaast nog heel wat andere reeksen en film-producties op zijn naam staan. In de nabije toekomst zal hij de ster zijn van de YouTube Original-thriller genaamd Origin.

Deze acteur blijft hoe dan ook zeer actief in de acteurswereld en houdt zelden op met zijn enorme, trouwe schare fans te entertainen. Hij doet dat met name via zijn Instagram-account, waarop hij nu al ruim 4.3 miljoen volgers heeft. Ondertussen heeft hij ook een nieuwe carrière als zanger en mede-oprichter van de onafhankelijke platenfirma Six String Productions.

Tom Felton zal aanwezig zijn op FACTS Fall 2018 op zaterdag 29 en zondag 30 september, in Flanders Expo Gent. Hij zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels op beide dagen.

In de acteursrangen zal hij vergezeld zijn van collega's David Tennant (Doctor Who / Jessica Jones), Jennifer Morrison (House / Once Upon a Time), Alan Tudyk (Star Wars / Disney), Charles Martinet (Super Mario) en Carolina Ravassa (Overwatch).

(vorig bericht:) 

Ook in 2018 zal FACTS ‘Your Belgian Comic Con’ zijn, de herberg van alles rond Fantasy, Animatie, Comics, Toys, Sci-Fi, Games en Cosplay. Met 30 succesvolle edities achter de rug, sinds 1993, zijn ze nu nog meer gemotiveerd om van de 31e editie op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018 een waar fandomfestijn te maken, in Flanders Expo, Gent. Ontmoet de grootste sterren, ervaar geweldige wedstrijden en ontdek souvenirs van je favoriete franchise bij onze honderden exposanten. Kom erbij en wees welkom in de grootste geeky familie van de Benelux, met duizenden gelijkgestemden en honderden ervaringen. Waar wacht je nog op?

Als gasten verwelkomen ze onder andere: Carolina Ravassa, Tom Felton, David Tennant, Alan Tudyk, Jennifer Morrison, Charles Martinet, Ramon Perez en Derek Charm. Volledige lijst & updates via www.facts.be.

Toegangstickets:
Cosplay - € 13,00 (cosplay verplicht)
Standard - € 18,00 (toegang tot Facts)
Priority - € 30,00 (toegang tot Facts, priority entry vanaf 9.00u)
VIP - € 89,00 (toegang tot Facts, priority entry vanaf 9.00u, VIP-pakket)
VIP Weekend - € 149,00 (weekend toegang tot Facts, priority entry vanaf 9.00u, VIP-pakket, goodiebag)

Facts
Zaterdag 29 & zondag 30 september 2018
Flanders Expo, Gent