Michael Rooker is zevende gast op Facts voorjaar 2022

facts

In een FACTS-weekend krijgen fijnproevers van de betere sci-fi- en fantasywerelden de ervaring van hun leven. Als je van comics, anime, cosplay, sciencefiction, videogames, bordspellen, fantasierijke films en tv-series of andere alternatieve bezigheden houdt, dan is dit voor jou een niet te missen evenement. Al je favoriete franchises onder één dak. FACTS is dan ook een acroniem van Fantasy, Animation, Comics, Toys & Sciencefiction.

Op FACTS kan je ook bij internationale sterren de pieren uit de neus halen tijdens Q&A-panels of hen om een handtekening of selfie vragen. Levende legendes uit de film-, tv- en comicwereld komen naar FACTS om jou te ontmoeten. Jouw helden staan voor jou klaar op FACTS. Voor een laatste update van de internationale sterren die op de herfsteditie aanwezig zullen zijn, ga je best naar www.facts.be.

EERSTE NAMEN:
Jacob Bertrand en Peyton List, beiden bekend van de Netflix reeks Cobra Kai (respectievelijk Eli Moskowitz / Hawk en Tory Nichols).
Als derde naam toegevoegd: Natalia Tena, bekend van Harry Potter (Nymphadora Tonks), Star Wars (Twi’lek Xi’an) en Game of thrones (Wildling Osha).
Ondertussen ook een vierde naam: Rick Hoffman. Vooral bekend als de hilarische Louis Litt in Suits, een personage dat hij vertolkte vanaf de eerste aflevering in 2011 tot en met de laatste aflevering in 2019. Maar ook bekend als Jerry Best in The Bernie Mac Show (2002 – 2005), Blither in Postal (2007) en Doctor Swerlow in Billions (2020 – 2022)!
Weeral een nieuwe naam: Danny Trejo heeft enkele grote rollen op zijn naam staan zoals Machete, Bad Ass en From dusk till dawn, maar verscheen daarnaast ook in tal van topproducties zoals Desperado, Con air, The Flash, Breaking Bad en xXx. Als zesde naam op deze topaffiche prijkt nu ook Richard Rankin (Roger Wakefield Mackenzie in Outlander, Burnistoun, The Last Kingdom, ...).
Op de valreep wordt nog een zevende naam toegevoegd aan de indrukwekkende lijst acteurs: Michael rooker, bekend als Yondu in Guardians of the Galaxy of van rollen in The Suicide Squad, Fast & Furious 9, Slither, Love and Monsters, ...

OPENINGSUREN:
Zaterdag 2 april: 10u – 19u
Zondag 3 april: 10u – 17u

Toegangstickets:
Cosplay - € 16,50 (cosplay verplicht)
Standard - € 20,50 (toegang tot Facts)
Priority - € 30,50 (toegang tot Facts, priority entry vanaf 9.00u)
VIP - € 99,50 (toegang tot Facts, priority entry vanaf 9.00u, VIP-pakket)
VIP Weekend - € 170,00 (weekend toegang tot Facts, priority entry vanaf 9.00u, VIP-pakket, goodiebag)

Tot 30 januari is er een korting op Cosplaytickets (€ 14,50) en standard tickets (€ 18,50)

Alle info en ticketverkoop: www.facts.be

Facts
Zaterdag 2 & zondag 3 april 2022
Flanders Expo, Gent