Een zomer vol muziek met The Musical Academy

deep bridge

Het is nog wachten op groen licht voor onze voorstellingen, maar The Musical Academy draait al wel op volle touren. Voor het eerst zijn er, naast de succesvolle kampen in Antwerpen, ook musicalkampen in heel Vlaanderen. Ben je nog op zoek naar een supercool kamp? We hebben een aanbod voor iedereen tussen 6 en 30 jaar. Wil je hele jaar zingen en dansen? Vanaf vandaag kan je je weer inschrijven voor één van onze jaaropleidingen. We hebben plaats gemaakt voor nieuw talent. Ervaring is niet belangrijk, goesting wel!

Musicalkampen
Hou je van zingen, dansen en acteren? En ben je op zoek naar een leerrijk maar bovenal supertof kamp in de schoolvakanties? Kies dan voor één van onze vakantiekampen en schitter in een junior versie van één van onze grote producties.

Musical aan Zee, mét overnachting
Samen met JOETZ VZW, organiseren we voor het eerst musicalstages aan zee, met overnachting! Het vakantiecentrum in Nieuwpoort, pal gelegen aan de zeedijk, is de ideale uitvalsbasis voor musicalworkshops en heel veel strand- en zeefun.

Musical doorheen het land
Samen met YES Sportkampen gaan we vanaf deze zomer ook musicalkampen aanbieden voor kinderen van 6 tot 12, in Hasselt, Gent, Leuven, en Rumst aan de beurt. Haal de dramaking of queen in jezelf naar boven en beleef met ons de meest uitbundige week van de zomer!

Let's Dance
Het ultieme zomerkamp voor jongeren en volwassenen die graag losgaan op body rolls, pliés, bunny hops of chassés. Heb jij zin om jouw favoriete moves te ontdekken en te swingen op superleuke muziek? Schrijf je dan in voor dit Dance Bootcamp!

De leukste musical- /dansopleidingen 
Smaken de zomerkampen naar meer en wil je het hele schooljaar lang zingen, acteren of dansen? Onze korte en lange jaaropleidingen zijn de perfecte voorbereiding voor een leven op de planken. Ervaring is geen must, héél veel goesting wel!

https://themusical.academy/