Ducktales komen terug, vanaf 10 maart op Disney Channel

ducktales

Een nieuwe reeks Ducktales afleveringen, gebaseerd op de klassieker uit de jaren 80, zal vanaf 10 maart te zien zijn op Disney Channel. In de nieuwe serie geproduceerd door Disney Television Animation zullen ook nu weer Disney’s wereldberoemde sterren uit Duckstad meedoen.

Oom Dagobert Duck, zijn avontuurlijke achterneefjes Kwik, Kwek en Kwak, zijn beroemde neef Donald Duck en de dappere Webby.

OVER DUCKTALES
De populaire animatieserie gebaseerd op de Donald Duck stripverhalen was voor het eerst te zien op TV in 1987 tot 1990. De serie telt honderd afleveringen, verdeeld over twee seizoenen. Dit nieuwe seizoen bestaat uit 21 afleveringen van een half uur en twee langere specials van een uur. DuckTales zal vanaf 10 maart iedere zaterdag èn zondag om 08:45 te zien zijn op Disney Channel.

Bezoek de Facebook pagina en ontdek alvast wat meer van Dagobert Duck en zijn companen.

Nog een leuk weetje: niemand minder dan Q DJ Vincent Vangeel heeft een stemmetje weggekaapt in 2 episodes van deze gloednieuwe serie! benieuwd hoe hij z’n eendje staat tussen Kwik, Kwek, Kwak en Co? Kijk dan zeker vanaf aanstaande zaterdag 10 maart 8u45 naar Ducktales op DISNEY CHANNEL!