De zomer wordt nu (misschien) toch een beetje plezanter

zomerkampen

‘The Musical Academy’ is een dans- en musicalopleiding voor jongeren en jongvolwassenen tussen 8 en 25 jaar. We bieden jaaropleidingen musical en dans aan waar we je in een zo professioneel mogelijk kader opleiden. We organiseren vakantiekampen, waarbij je zelf mee kan spelen in een junior versie van de grote Deep Bridge-producties en organiseren regelmatig masterclasses om je te verdiepen in specifieke aspecten van het vak.

Vakantiekampen
Zomer* in eigen land wordt een pak plezanter als je houdt van zingen, dansen en acteren. Op een week tijd maak je een junior versie van een wereldberoemde musical (MAMMA MIA!, The Sound of Music, Charlie and the Chocolate Factory). Onze kampen zijn er voor iedereen tussen 10 & 25 jaar, én zeer toegankelijk!

Meer info via deze link

Jaaropleiding - Musical
Onze musicalopleidingen zijn de perfecte voorbereiding voor een leven op de planken of gewoon leuk om te doen als je zot bent van musical. Enthousiasme en inzet zijn belangrijker dan ervaring. Ons professioneel docententeam begeleidt je met je eerste stappen in de showbizz.

Meer info via deze link

Jaaropleiding - Dans (nieuw)
Onze ‘Dance Academy’ biedt een hoge kwalitatieve dansopleiding om je voor te bereiden op een leven als danser of gewoon omdat dansen je hobby is. Wil je je conditie verbeteren en op een correcte manier leren dansen? Dan is deze semi-professionele opleiding echt iets voor jou!

Meer info via deze link

*Op dit moment is het nog niet zeker of de vakantiekampen definitief mogen doorgaan, maar je kan wel al je plaats reserveren. Lees hier hoe we de kampen zo veilig mogelijk maken.