Boek: Femme fatale - Anja Feliers

femme fatale

"Femme fatale" is de achtste psychologische thriller van de hand van Anja Feliers, en de zevende in een reeks die zich afspeelt rond psychologe Kathleen Verlinden. Dit boek wordt aangekondigd als haar sensueelste verhaal tot nu toe.

Net als van haar vorige boeken maakte Anja een trailer voor "Femme fatale":

OVER ANJA FELIERS: 
Anja Feliers is geboren in Bilzen, Limburg. Haar eerste boek, over het verlies van haar eigen moeder, schreef ze eigenlijk voor haar kinderen. Intussen heeft ze al 8 romans op haar naam, waarvan 7 in de reeks rond Kathleen Verlinden. Sinds enkele jaren is Anja Feliers lid van het schrijverscollectief 'Moordwijven'.

OP DE ACHTERFLAP: 
June en haar man Robbert leven in luxe, maar ze rouwen om hun verloren dochtertje Imke en zijn compleet vervreemd van elkaar. Dan komt Lexi terug in Junes leven, de vrouw met wie ze tijdens haar studententijd een passionele romance beleefde. De gevoelens laaien weer op en doen June helemaal opfleuren. Maar kan ze haar nieuwe minnares wel vertrouwen? Lexi stelt June voor aan psychologe Kathleen Verlinden, die mee op zoek gaat naar wat er met Imke is gebeurd. Alleen blijken de geheimen die Kathleen zelf koestert, minstens zo groot en dreigen ze allemaal uit te komen.

RECENSIE door Bart Bynens - jongerenplaneet.be:
Volgt later.

NU TE KOOP! 
Het boek verscheen 20 september 2017 bij uitgeverij Lannoo.
Aantal blz: 323 blz
Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
Thema's: psychologische thriller, misdaad
ISBN: 9789401443586

www.anjafeliers.com
www.facebook.com/pages/Anja-Feliers/129209280429196