Boek: doeboek voor kleine nerds 2 (Henk Rijckaert, Hetty Helsmoortel, Lieven Scheire

kleine nerds 2

Binnenkort is het tweede Nerdland Doeboek van Henk Rijckaert, Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel verkrijgbaar. In het voorjaar van 2020 lanceerden ze het eerste deel en dat belandde onmiddellijk op nummer 1 in de jeugdboeken top 10. De kerstvakantie gaat dus echt wel de max worden als je nu ook het vervolg bestelt!

Henk Rijckaert vertelt: "Samen met Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel verzamelde ik een heleboel nieuwe projecten om zélf te maken, in elkaar te knutselen of mee te experimenteren. Wat kan je er zoal mee doen? Een sneeuwvulkaan doen ontploffen! Een supercoole lawaaimachine maken! Een hydraulische kerstboom-kraan opzetten! Kerstlampjes programmeren met arduino! En nog veel meer!"

het Nerdland doeboek 2 is ideaal voor kleine makertjes vanaf 8 jaar. En voor de volwassenen onder ons die zich ook al graag eens aan een doe-projectje wagen.

Pre-order het tweede Nerdland Doeboek nu via de webshop. Dan krijg je er exclusief enkele coole Nerdland wenskaartjes bij! Geen betere manier om jouw favoriete nerd of maker een fijn eindejaar te wensen.

Ook het eerste doeboek is nog verkrijgbaar: lees er hier alles over of bestel het hier.