Derde editie van The Best Of Musicals met grootste hits uit musicalfilms komt eraan

best of musicals

De voorbije 2 seizoenen bracht Music Hall met 'The Best Of Musicals' een wervelend spektakel op de planken, waarin een ensemble met de strafste musicalstemmen, de grootste hits uit de bekendste musicals afvuurde op het laaiend enthousiaste publiek. Het werd telkens een overdonderend succes bij jong en oud, dus kon en mocht een vervolg niet uitblijven. Werd er voor het repertoire van editie 2019 nog gegrasduind in de 30-jarige geschiedenis van Music Hall, dan wordt de heerlijke mosterd nu gehaald in de filmwereld.

U mag zich in 'The Best Of Musicals - at the Movies' verwachten aan onvervalste oorwurmen uit kaskrakers als o.a. La La Land, Grease, Footloose, The Greatest Showman, Sister Act, Moulin Rouge, The Wiz, Dirty Dancingen West Side Story. Voeg daar nog eens het 20-koppige live orkest aan toe en u begrijpt dat dit weer een musicalspektakel wordt om duimen en vingers van af te likken!

De cast wordt later bekendgemaakt!

'The Best Of Musicals - at the Movies' staat op 10, 11 en 12 januari 2020 in Stadsschouwburg Antwerpen en blaast op 21, 22 en 23 februari 2020 ook in Capitole Gent het dak er helemaal af! Tickets & info: www.musichall.be 

Best Of Musicals
van 10 januari tot 23 februari 2020
Stadsschouwburg, Antwerpen & Capitole, Gent