Best Of Musicals brengt opnieuw de grootste musicalhits in één wervelende show

best of musicals

Vorig seizoen bracht Music Hall met 'The Best Of Musicals' een wervelend spektakel op de planken, waarin een ensemble met de strafste musicalstemmen, de grootste hits uit de bekendste en meest geliefde musicals bracht. Deze eerste editie werd een waanzinnig succes en schreeuwde om een vervolg.

Eind februari en begin maart 2019 keert ‘The Best of Musicals’ dan ook terug naar Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent met een 'in concert'-jubileumeditie, die helemaal in het teken staat van ’30 jaar Music Hall’. Dé ideale gelegenheid om alle onvergetelijke shows die Music Hall de voorbije decennia aan het publiek mocht voorstellen, nog eens de revue te laten passeren. Speciaal voor deze gelegenheid, wordt de indrukwekkende cast met o.a. Hans Peter Janssens, Ann Van den Broeck, Deborah De Ridder, Ruben Van keer, Sandra Kim en Chris Van Tongelen, ondersteund door een 20-koppig live orkest. Mamma Mia! Here we go again...

Programma
Nieuwkomers in het programma zijn onder meerhits uit ‘Tanz der Vampire’, ‘Annie’, ‘Oliver’, ‘The Wizard of Oz’, ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Chicago’, ‘The Sound of Music’, ‘Romeo & Julia’, 'Chaplin' én 'Mozart!'. Maar natuurlijk wordt er ook weer gretig geput uit het hit-arsenaal van de musicals die in de vorige editie aan bod kwamen. U mag zich dus ook opmaken voor onvergetelijke songs uit ‘Les Misérables’, ‘The Phantom of the Opera’, ‘Cats’, ‘Evita’ en ‘Mamma Mia!'.

Cast
Een dergelijke lijst aan absolute topmusicals, vraagt natuurlijk om een verzameling uitzonderlijke stemmen en die krijgt het publiek dan ook. Belgische musicaliconen Hans Peter Janssens, Ann Van den Broeck, Deborah De Ridder en Mozart-revelatie Ruben Van keer, delen het podium met Marleen van der Loo, Nordin De Moor, Elke Buyle, Jervin Weckx, Christophe Coenegrachts, Sofie De Schryver, Reuben De Boel, Frank Beurskens, Nadja Hlavaj, Pieter-Jan De Paepe en Marco Aurelio Carmantini.

Sandra Kim en Chris Van Tongelen keren terug naar musicalroots!
Alsof dat nog niet genoeg kwaliteit op het podium is, keren ook 2 andere powerstemmen voor deze 'The Best Of Musicals - In Concert' terug naar hun musicalroots. Niemand minder dan onze Eurovisiesongfestival-trots Sandra Kim, die 20 jaar geleden de rol van Eponine speelde in de Music Hall-versie van 'Les Misérables', zal het publiek verbluffen met haar onwaarschijnlijke zangkwaliteiten en ook 'Romeo' Chris Van Tongelen, tevens uitvoerend producent van 'The Best Of Musicals', trekt voor de gelegenheid nog eens zijn musicaljasje aan!

'The Best of Musicals - In Concert' staat op 28 februari 2019 in Stadsschouwburg Antwerpen en blaast op 1 en 2 maart ook in Capitole Gent het dak er helemaal af! Tickets & info: https://musichall.be/shows/the-best-of-musicals/

(eerder bericht:)

Memorabele musicalhits in één wervelende show. Met de vorige editie van ‘The Best of Musicals’ verbaasde Music Hall jong en oud. Het werd een waanzinnig succes waar beslist een vervolg op moest komen. In 2019 keert ‘The Best of Musicals’ dan ook terug met een jubileumeditie, die helemaal in het teken staat van ’30 jaar Music Hall’. Dé ideale gelegenheid om alle onvergetelijke shows die de producent de voorbije decennia aan jou mocht voorstellen nog eens de revue te laten passeren.

Nieuwkomers in het programma zijn onder meer hits uit ‘Tanz der Vampire’, ‘Annie’, ‘Oliver’, ‘The Wizard of Oz’, ‘West Side Story’, ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Chicago’, ‘The Sound of Music’ en ‘Romeo & Julia’.

Maar natuurlijk duikelt Music Hall ook weer in de musicals waar het voor de vorige ‘Best of Musicals’ al uit heeft geput, met onvergetelijke songs uit ‘Les Misérables’, ‘The Phantom of the Opera’, ‘Cats’, ‘Grease’, ‘Evita’ en ‘Mamma Mia!’. Kortom, alle musicalfans beleven opnieuw een onvergetelijke avond.

Voorstellingen:
Stadsschouwburg Antwerpen: donderdag 28 februari & vrijdag 1 maart 2019, om 20.00 uur
Capitole Gent: zaterdag 2 maart 2019 om 20.00 uur
Kaarten kosten 29, 35, 44, 51 en 59 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

https://musichall.be/shows/the-best-of-musicals/

"The Best of Musicals 2019" wordt georganiseerd door Music Hall

Best Of Musicals
Don. 28 februari, vrij. 1 & zat. 2 maart 2019
Antwerpen / Gent