Best Of Musicals brengt opnieuw de grootste musicalhits in één wervelende show

best of musicals

Memorabele musicalhits in één wervelende show. Met de vorige editie van ‘The Best of Musicals’ verbaasde Music Hall jong en oud. Het werd een waanzinnig succes waar beslist een vervolg op moest komen. In 2019 keert ‘The Best of Musicals’ dan ook terug met een jubileumeditie, die helemaal in het teken staat van ’30 jaar Music Hall’. Dé ideale gelegenheid om alle onvergetelijke shows die de producent de voorbije decennia aan jou mocht voorstellen nog eens de revue te laten passeren.

Nieuwkomers in het programma zijn onder meer hits uit ‘Tanz der Vampire’, ‘Annie’, ‘Oliver’, ‘The Wizard of Oz’, ‘West Side Story’, ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Chicago’, ‘The Sound of Music’ en ‘Romeo & Julia’.

Maar natuurlijk duikelt Music Hall ook weer in de musicals waar het voor de vorige ‘Best of Musicals’ al uit heeft geput, met onvergetelijke songs uit ‘Les Misérables’, ‘The Phantom of the Opera’, ‘Cats’, ‘Grease’, ‘Evita’ en ‘Mamma Mia!’. Kortom, alle musicalfans beleven opnieuw een onvergetelijke avond.

Voorstellingen:
Stadsschouwburg Antwerpen: donderdag 28 februari & vrijdag 1 maart 2019, om 20.00 uur
Capitole Gent: zaterdag 2 maart 2019 om 20.00 uur
Kaarten kosten 29, 35, 44, 51 en 59 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

https://musichall.be/shows/the-best-of-musicals/

"The Best of Musicals 2019" wordt georganiseerd door Music Hall

Best Of Musicals
Don. 28 februari, vrij. 1 & zat. 2 maart 2019
Antwerpen / Gent