Bart Peeters Deluxe 2024 zit al aan 9 shows in Lotto Arena

bart peeters

De verwachtingen van fans voor de nieuwe show van Bart Peeters Deluxe in 2024 in de Lotto Arena zijn duidelijk hooggespannen. Na de eerdere aankondiging van vijf extra data, voegt de populaire artiest nu nog eens twee extra concerten toe op 10 en 11 december. Dit om te voldoen aan de grote vraag naar tickets. Tickets zijn meteen beschikbaar via www.lotto-arena.be. 

MIA's en Gloednieuw begin 
Op 24 januari krijgt Bart Peeters op de MIA’s een ‘Lifetime Achievement Award’ voor zijn muzikale carrière. Ook al is de prijs een bekroning van zijn carrière, het betekent zeker en vast niet het einde ervan. Zo staat hij volgend jaar al minstens negen keer (!) met een gloednieuwe Deluxe-concertenreeks in de Lotto Arena om zijn 65ste verjaardag te vieren en bracht hij onlangs de nieuwe single 'Gloednieuw begin' uit. 

Nieuwe Deluxe-show in 2024 
Bart Peeters zelf is enthousiast over wat het publiek kan verwachten: “De Ideale Mannen zullen er zeker bij zijn. Er zal ook wel eens een speciale gast langskomen, en de warmte van het koor was vorige keer zo overweldigend dat we dat op de één of andere manier toch weer zullen betrekken in de komende editie! ” 

Data Bart Peeters Deluxe 2024

woensdag 27 november
vrijdag 29 november
zaterdag 30 november
dinsdag 3 december
woensdag 4 december
vrijdag 6 december
zaterdag 7 december
dinsdag 10 december
woensdag 11 december

Tickets & info: lotto-arena.be

(Eerder bericht:)

Fans zitten duidelijk te wachten op de nieuwe show van Bart Peeters Deluxe in 2024 in Lotto Arena. Na gisteren al drie extra concerten toe te voegen, werden er zonet nog eens twee extra concerten toegevoegd (op dinsdag 3 december en woensdag 4 december) om aan de grote vraag naar tickets te voldoen.

Nieuwe Deluxe-show in 2024 
“Bij de samenstelling van de nieuwe setlist streven we naar een mooi evenwicht tussen de publieksfavorieten en wat onverwachte (maar daarom niet onbekende) nummers. De Ideale Mannen zullen er zeker bij zijn. Er zal ook wel eens een gast langskomen, en de warmte van het koor was vorige keer zo overweldigend, dat we dat op de één of andere manier toch weer zullen betrekken in de komende editie ! Mijn huisdokter beweert dat ook ik mogelijk nog in topvorm zal zijn.” vertelt Bart Peeters.

(Eerder bericht:)

Vanaf november 2019 werden er 26 Lotto Arena’s gevuld met de warmte van Bart en zijn Ideale Mannen. Goed voor 150 000 mensen. In november 2024, vijf jaar na die eerste concerten, komen ze terug! Op zaterdag 30 november 2024 bereikt Bart Peeters de pensioengerechtigde leeftijd.

“Jan Van Esbroeck van de Lotto Arena zei: Ik ga niet wachten tot je 70 wordt, want misschien ben je dan eindelijk echt oud. Dus: wil je bij ons komen spelen op je 65ste? Het is niet echt een geheim dat onze passage 5 jaar geleden (ik was toen 60) een wonderlijke ervaring was, dus zei ik gewoon ja.” aldus Bart Peeters.
"Bart Peeters Deluxe 2024 zal weer een grote productie worden, maar wel op mensenmaat. We zoeken ook deze keer het woonkamergevoel in een zee van super-de-luxe licht en geluid. Heel bewust in de Lotto Arena, een zaal waarvan we ondertussen weten dat je er zowel klein kan blijven, als volle gas kan gaan.” vult Bart Peeters aan.
“We zoeken naar een evenwicht in de setlist tussen de publieksfavorieten en al eens iets onverwachts. De Ideale Mannen zullen er zeker bij zijn. Mijn huisdokter beweert dat ook ik mogelijk nog in topvorm zal zijn. Er zal ook wel eens een gast langskomen, en naar goede gewoonte ook een koor!”

Bart Peeters en zijn Ideale Mannen werken momenteel een uitverkochte theatertournee af. In 2024 zullen ze enkel zaalshows spelen in de Lotto Arena. 

Bart Peeters Deluxe 2024 op vrijdag 29 november en zaterdag 30 november 2024 in Lotto Arena. Tickets in verkoop vanaf donderdag 30 november 2023 om 10u via lotto-arena.be

Bart Peeters Deluxe 2024
Vanaf woensdag 27 november 2024
Lotto Arena, Antwerpen