Bart Peeters trekt in 2019 naar Lotto Arena met "Bart Peeters Deluxe"

bart peeters

Bart Peeters voegde zonet nog een extra Lotto Arena-concert toe aan de Deluxe-tournee in 2020. De twee eerste concerten in november 2019 waren in een mum van tijd uitverkocht, waardoor er telkens concerten werden bijgevoegd. Nu staat de teller al op zeven Deluxe-concerten. Enkel voor de concerten van vrijdag 3 en zaterdag 4 januari 2020 zijn er nog slechts een handvol tickets beschikbaar. Daarom hebben Bart Peeters en organisator PSE Belgium beslist om nog een zevende concert toe te voegen op vrijdag 10 januari 2020. De ticketverkoop voor dit extra concert start aanstaande dinsdag 28 mei om 9u.

(Eerder bericht:)

Bart Peeters voegde – na de stormloop op tickets voor zijn eerste eigen avondvullende arenashow in november 2019 – zonet vrijdag 3 en zaterdag 4 januari 2020 toe aan de Deluxe-concertreeks in de Lotto Arena in Antwerpen.

De Deluxe-show in de Lotto Arena wordt er een waarbij Bart zijn grote successen zal brengen. Eyecatcher wordt ongetwijfeld het moment waarop Bart samen met een meer dan 500 stemmen tellend koor op het podium zal staan. Samen zullen ze enkele nummers brengen, waaronder Barts nieuwe single “Kies mij” (release voorzien op 13 februari).

Bekijk de clip van “Kies mij” hier:

Het is niet de eerste keer dat Bart Peeters met een groot koor het podium deelt. Vorig jaar trad Bart ook al op met een pop-upkoor van 360 zangers tijdens de concertreeks ‘In koor’ in deSingel in Antwerpen. Ook tijdens de Deluxe-reeks zullen leden van dit koor onder leiding van dirigent Hans Primusz aantreden.

De vraag naar tickets blijft enorm voor de eerste eigen avondvullende arenashow van Bart Peeters. Om iedereen de kans te geven erbij te zijn, werd na grondig overleg beslist om de vier concerten in november 2019 nog met twee concerten aan te vullen in januari 2020. Een datum aansluitend bij de reeks in de herfst van 2019 was niet meer mogelijk, maar na intense beraadslaging tussen Bart, zijn muzikanten, management en de organisatoren konden uiteindelijk vrijdag 3 en zaterdag 4 januari 2020 geprikt worden.

De ticketverkoop voor deze extra concerten start aanstaande dinsdag 22 januari om 10 uur via www.lotto-arena.be.

BART PEETERS DELUXE in de Lotto Arena op 26, 27, 29 en 30 november 2019 én op vrijdag 3 en zaterdag 4 januari 2020, telkens om 20 uur. Kaarten kosten 22,90, 32,98, 44,18 en 55,38 euro en zijn verkrijgbaar via www.lotto-arena.be en 070 345 345 (max. € 0,30/min.).

(Eerder bericht:)

Afgelopen woensdag ging de ticketverkoop van start voor de twee aangekondigde concerten van Bart Peeters - Deluxe in Lotto Arena op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019. Na 10 minuten waren er al 8.000 tickets verkocht.

Artiest én organisatoren waren overdonderd door de belangstelling. De drukte op de websites van de zaal en ticketverkoper was vergelijkbaar met die van de grootste concerten in het Sportpaleis. Inmiddels werd ook een wachtlijst geopend die opvallend druk gesolliciteerd wordt.

‘Ik heb nog nooit eerder opgetreden in een arena en wist dus niet waaraan me te verwachten. De overdonderende belangstelling en reacties zorgen voor zoveel warmte dat het bijna misdadig zou zijn om de mensen die naast een ticket grepen teleur te stellen. We zijn dus blij dat we een extra concert kunnen aankondigen op woensdag 27 november 2019’ aldus Bart Peeters. ‘Eén en ander zorgt natuurlijk ook voor extra gezonde druk, want ik voel nu al dat de verwachtingen van de ticketkopers zeer hoog zijn. We zullen in de uitwerking van de concerten dus nog een tandje bijsteken en zorgen voor een onvergetelijk Deluxe feest.’

De ticketverkoop voor dit extra concert start op woensdag 12 december om 10u via Tele Ticket Service. Voor de shows van vrijdag 29 en zaterdag 30 november zijn er nog een beperkt aantal plaatsen in verkoop.

Bart koos voor de Lotto Arena omdat de zaal voor hem de juiste combinatie is tussen enerzijds een formaat voor echte ambiance en anderzijds een hoge graad van gezelligheid voor veel intimiteit. 2019 zal vanaf nu doorgaan als het jaar waarin Bart Peeters voor het eerst een reeks avondvullende concerten op arenaschaal zal brengen.

BART PEETERS DELUXE in de Lotto Arena op woensdag 27, vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019 om 20 uur. Kaarten kosten €22,90, €32,98, €44,18 en €55,38 via www.lotto-arena.be.

(Eerder bericht:)

Vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019 komt Bart Peeters met een heel eigen “Best of”-programma naar de Lotto Arena. En laat die zaterdag nu net ook de dag zijn waarop hij 60 wordt. Zijn theatertournees zorgen keer op keer voor volle zalen, als gastvedette stond hij heel dikwijls mee op het podium in de grote arena’s, maar nooit eerder bracht Bart Peeters zijn eigen avondvullende arenashow. Daar komt volgend jaar verandering in.

Bart koos voor de Lotto Arena omdat ze groot genoeg is voor echte ambiance en gezellig genoeg voor echte intimiteit. 2019 zal vanaf nu doorgaan als het jaar waarin Bart Peeters voor het eerst een avondvullende show op arenaschaal zal brengen.
De tweevoudige “Deluxe”-show in de Lotto Arena wordt er een waarbij Bart zijn grote successen zal brengen. In tegenstelling tot de “Brood Voor Morgenvroeg”-concerten, krijgt de show in Lotto Arena een “grootste hits”-karakter.

“Uit zijn omvangrijke repertoire een avondvullend programma samenstellen is een luxe. Maar we kunnen Bart natuurlijk niet tot de vroege ochtend laten doorgaan. Daarom wordt het nog een lastige keuze welke nummers wel of niet aan bod zullen komen bij deze terugblik op zijn uitgebreide zangcarrière.” klinkt het bij de organisatie. Bart brengt naar goede gewoonte zijn groep “De ideale mannen” mee, verbluffende muziekvirtuozen die alle genres en instrumenten aankunnen.

Er is ook ruimte voor “speciallekes”. Zo hadden Bart en zijn groep onlangs een ontroerende ervaring met het 360-koppige pop-upkoor olv Hans Primusz. Zij komen terug als één van de special guests, in de Lotto Arena is daar plaats voor.

Bart Peeters kennen we als de man van de vrolijke muziekjes met vlot meezingbare refreinen, al hebben zijn liedjes wel vaker een diepere ondertoon en bevat zijn repertoire ook meer ingetogen nummers. Bart verkent de wereld al spelend met aanstekelijke wereldritmes. Van reggae, ska en samba over bluegrass, gospel en hitsige gipsyjazz tot Franse musette en uitbundige Balkanmuziek. Vandaar dat er ook gekozen werd voor staanplaatsen op het middenplein op beide shows.

Tijdens ‘Bart Peeters - Deluxe’ geeft het feestvarken het beste van zichzelf aan zijn publiek. Een beetje de omgekeerde wereld dus, want normaal gaan de cadeaus richting jarige en niet andersom.

Vertel het voort aan iedereen, maar niet in de nabijheid van Bart zelf. Als eeuwig jonge artiest hoeft hij er namelijk niet telkens aan herinnerd te worden dat hij volgend jaar 60 wordt.

BART PEETERS - DELUXE in de Lotto Arena op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019 om 20 uur. Kaarten kosten €22,90, €32,98, €44,18 en €55,38 en zijn te koop vanaf woensdag 5 december om 10 uur via www.lotto-arena.be.

Bart Peeters Deluxe
26, 27, 29 & 30 november 2019 + 3,4 & 10 januari 2020
Lotto Arena, Antwerpen