Album: Pinten & Patatten - Jettie Pallettie

jettie pallettie

Met de ambianceversie van de Vlaamse klassieker ‘Ik zit in een cafeetje’ begon tien jaar geleden de carrière van de ravissante en veelkleurige blonde zangeres Jettie Pallettie.

Met haar drie albums vol meezingers als ‘Hey knul’ en ‘Feest in de tent’, én 120 optredens per jaar in Vlaanderen, bevestigt Jettie Pallettie haar status van koningin van de kroegen en fetisj van iedere feesttent. “Ik heb het bij jullie enorm naar mijn zin. Ik word hier letterlijk op handen gedragen”, zei Jettie op de receptie van haar 10-jarig jubileumconcert, dat zaterdagavond plaatsvond in een bomvolle Cloë Hal in Ninove. Kers op de taart was de lancering van haar 4de cd ‘Pinten & Patatten’, waar ze de voorbije maanden meer dan 600 uur voor in de studio zat. “Er staan ondertussen 37.500 verschillende mapjes op mijn computer met de muziek van het nieuwe album ‘Pinten & Patatten’. Dat zijn 150.000 ouderwetse floppy disks. Naast de titelsong staan er nog 15 nieuwe liedjes op, waaronder de meezingers ‘Ronny’, ‘Lieve schat’, mijn nieuwe single ‘Cafeetje 3.0’ en de bonustrack ‘Alles voor de fans’, het duet dat ik met Sam Gooris heb opgenomen.”

Het 4de Jettie Pallettie album ‘Pinten & Patatten’ is er weer ééntje om “U” tegen te zeggen. Heerlijk is het liedje ‘I Can See Clearly Now’ van en met een verwijzing naar Lee Towers, maar ook ‘Marbella’, de ‘Rock & Roll Cowboy’, de sterke meezinger ‘Hoelapaloe’ en de ‘Pinten & Patatten’ (afterparty), die wordt voorafgegaan door de carnaval-remix van '’s Nachts als niemand ’t ziet’, zijn niet te versmaden!

We zijn heel benieuwd wat jullie vinden van Jettie Pallettie haar muzikale ‘Pinten & Patatten’. Het album is fysiek te koop en digitaal beschikbaar via iTunes en Spotify. ‘Pinten & Patatten’ is verschenen op het JP Productions label.

Check www.jettiepallettie.nl voor meer info.