Sweet Home 3D is een vrij te gebruiken ontwerpprogramma dat je helpt om de plattegrond van je huis te tekenen, meubilair te plaatsen en de resultaten in 3D te bekijken. Je kunt Sweet Home 3D downloaden om het te installeren en/of het online in je browser gebruiken.

Vlaamseartiesten.be is een gloednieuwe website, gecreëerd door dezelfde makers achter de showbizzsite. Op deze manier krijgen Vlaamse artiesten die minder passen op de showbizzsite die voor een breed publiek bedoeld is ook de kans om beter in de kijker te staan.

"Wel Jong Niet Hetero blijft bouwen aan een gelijkwaardige samenleving vanuit de kracht van de jongeren zodat zij zichzelf kunnen zijn in hun lichaam, seksualiteit en genderbeleving."

GIMP (GNU Image Manipulation Program) is een zeer uitgebreid programma voor fotobewerking en bovendien is het gratis. Voor de meeste bewerkingen moet het helemaal niet onderdoen voor duurbetaalde fotobewerkingssoftware zoals bijvorbeeld PhotoShop.

Met Shorty maak je van eender welk bestand op je GSM een koppeling en plaats je een shortcut of 'shorty' op je startscherm.

Het schooljaar is weeral bijna om. Misschien moet je opnieuw een keuze maken voor volgend jaar. Onderwijskiezer biedt onderwijsnet-overschrijdende en neutrale informatie over het ganse onderwijslandschap in Vlaanderen en Brussel.

MadLipz laat je hilarische hapklare parodieën (Lipz) maken en deze met iedereen delen! Je kunt ook gewoon achterover leunen en de nieuwste originele memes bekijken die zijn gemaakt door onze wereldwijde community van makers.

Henk Rijckaert is een maker. Een maker van TV-programma's, een maker van comedy maar ook een maker van... dingen. De opzet van Koterij.be is simpel. Zoals Henk zelf zegt: "Ik doe alles zelf.

Gebruik Hangouts om contact te houden. Stuur berichten naar contacten, start gratis videogesprekken of spraakoproepen en neem deel aan een gesprek met één persoon of met een groep.