Maanrock kijkt uit naar een jubileumeditie: 25 jaar al is dit een begrip én een gratis stadsfestival in Mechelen. Ook jij hoort daarbij weer aanwezig te zijn. Hou het dus vrij in je agenda: vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2022 in het centrum van Mechelen.

Alex Agnew is bekend als Stand-Up comedian, podcaster én zanger. In 2018 speelde zijn metalband Diablo Blvd haar zwanenzang in een nokvolle AB in Brussel. Alex Agnew is echter nog niet uitgezongen.

Alle theaters in België en Nederland hebben intussen hun programma voor het nieuwe theaterseizoen 2022-2023 online gezet. En daar zit uiteraard de nieuwste stand-up comedyshow van Alex Agnew bij. Na 2 jaren van gesloten zalen... of was het nu open zalen maar met mondmaskers en publiekslimieten?

Op zaterdag 18 maart 2023 kan je in Concertgebouw Brugge terecht voor ‘An evening with Patrick Hamilton & Friends’, hét muzikale verjaardagsfeestje van de West-Vlaamse, internationaal gelauwerde succesproducer Patrick Hamilton, die twee dagen eerder zijn 60ste verjaardag viert.