Wat als je partner iets heel ergs gedaan heeft? Iets wat anderen onvergeeflijk vinden en waarvan jij wel weet dat het echt niet kan. Wat doe je dan? Is het verhaal dat je samen schreef dan afgelopen? Is je partner nog wel steeds dezelfde persoon of zie je plots iemand anders?

De meeste artiesten starten op jonge leeftijd met hun carrière. In heel wat bio’s lees je dan ook ‘hij of zij zong al van jongs af aan’, waarna de eerste serieuze stappen in de muziekbizz worden gezet op vrij jonge leeftijd. Lena Niro daarentegen is een laatbloeier.

Fabrizio Zeva brengt met "Emozione" zijn eerste EP uit in Vlaanderen! Na zijn eerste single "El vive la vida", is Fabrizio Zeva er terug met "Emozione" een volledige EP met 6 liedjes.

Na lange tijd komt Danilo Kuiters met nieuwe muziek en brengt de single ‘Parel Van De Club’ uit! Deze zomerse ‘pop’ track is zeer aanstekelijk vanwege de catchy melodie. De frisse en sprankelende track is een mix van een klassieke pop track en traditionele volksmuziek.

Met de heerlijk catchy meezinger ‘Koning Van De Nacht’ lanceren Ammar, John West en rapper Billy Dans een stevige knaller. De partysong is niet alleen geschikt om massaal te worden gedraaid in het café, de feesttent, de Moose- of après-skibar, ook voor radio en televisie is hij uiterst geschikt.

Net als ‘Reünie’ en ‘Smoorverliefd’, twee van Snelle’s grootste hits, werkte de populaire artiest voor zijn nieuwe single ‘Radio’ opnieuw samen met een vertrouwd en nieuw gezicht.

Mori heeft een nieuwe single op de wereld gezet, met als titel "Standing on top". “Als jong meisje was ik al begeesterd door New York! Na mijn studies ben ik er één jaar gaan studeren en ik kwam tot de conclusie dat New York écht wel the city of Dreams is.