De gepensioneerde staatsagent Adam Clay (Jason Statham) is een voormalig lid van de beruchte ‘beekeepers’, een machtige en geheime organisatie van ‘deep state operatives’.

Het land van melk en honing lonkt. Met een aanstekelijke riff en de nodige melancholische vibes neemt ‘California’ je mee op een avontuurlijke, zomerse roadtrip. Zet de speakers op luid en laat je haren meedansen op de wind.

De gevaarlijke huurmoordenaar Boon moet een tiener opsporen die getuige was van de moord op zijn oudere broer door toedoen van Jed Haywood, een meedogenloze misdaadbaron uit het zuiden. Boon moet de jonge Motley vinden voordat rivaliserende criminelen of de FBI hem als eerste vindt.

LLANI is een jonge artieste uit Antwerpen (België) en kan je beschrijven als één brok energie en passie voor performen. Je kan haar herkennen uit een verleden op jongerenzender Ketnet (Junior Musical: Kadanza) of haar deelname aan The Voice Van Vlaanderen in 2022.

Chloe is een studente in de criminologie. Ze veinst haar eigen dood om in te breken in een mortuarium, om een bewijsstuk op te halen dat haar jongere broer verbindt aan een verkeerd afgelopen misdaad.

Amaryllis Temmerman lanceert de videoclip van haar nieuwste single: “Zon op je gezicht”, met een sprankje Frank De Boosere! Heb je behoefte aan wat meer zon in je leven? Zoek dan niet verder... Amaryllis heeft de oplossing met haar nieuwe single "Zon op je gezicht".

De voormalige huurmoordenaar Nick Boon poogt boete te doen voor zijn zonden. Als een krachtpatser werkt hij voor de maffia wanneer hij de weduwe Catherine ontmoet. Zij en haar zoon worden bedreigd door criminelen en vinden steun bij Boon.

Mollie Frost is een Zweedse zangeres met roots ten zuiden van Stockholm. Ze staat al meer dan 20 jaar op de planken en heeft een Master of Fine Arts van de Koninklijke Muziek Academie in Stockholm. Mollie was vooral actief als achtergrondzangeres bij diverse bekende Zweedse artiesten.

Na haar opmerkelijke debuutsingle ‘Geef Me Je Liefde’ en de bevestiging met o.a. ‘Alles Of Niets’, ‘Weekend’ en ‘Verliefd Zijn’, is Aurélie (Van Wettere) klaar voor de volgende stap.

Met haar eerste single ‘Heartbeat’ maakte Caroline Clement onder haar alter ego Caro Lee in oktober 2023 haar succesvolle debuut. De ravissante, veelzijdige artieste is sinds de jaren ‘90 al actief en stond als Tamira Jay toen op nr. 8 in de Belgische Ultratop en op nr.