Stef Bos heeft een nieuw album klaar. Het is sinds 21 maart verkrijgbaar en uiteraard kun je deze nummers binnenkort ook live ontdekken tijdens de tournee die Stef Bos doorheen Vlaanderen doet. Stef Bos vertelt zelf het volgende over zijn nieuw album:

Na de instorting van het ecosysteem is de aarde in een post-apocalyptische planeet veranderd. De dertienjarige Vesper maakt gebruik van haar overlevingstechnieken om samen met haar zieke vader Darius een bestaan in de deze wereld te leiden.

Een kalf wordt geboren. Voor Luma, een ervaren moeder, is dit routine. Ze likt haar pasgeboren kalf voordat het van haar wordt weggenomen. Het leven van Luma is een aaneenschakeling van inseminatie, baren en gemolken worden.

Aanstaande vrijdag 17 maart verschijnt 'High Beams', de eerste single van CAPTAIN op Gentlemen Recordings. De Britten zijn onlangs vastgelegd door het Rotterdamse label, en High Beams is het eerste wapenfeit op weg naar het later dit jaar te verschijnen album van de band. 

Alleenstaande moeder Sandra (Léa Seydoux) woont samen met haar acht-jarige dochter in een klein appartementje in Parijs.

Na drie soloalbums, een Stevie Wonder tribute tour doorheen Europa én een 3e plaats in de Belgische selectieshow voor het Eurovisie Songfestival in 2012, is de singer-songwriter .Fen uit Vilvoorde helemaal terug met nieuwe muziek. “In moeilijke tijden hebben we allemaal een held nodig.

Tijd voor muziek van een nieuw en groot talent van eigen bodem, namelijk Mori. Ze schreef het nummer 'Let me be me' samen met Jo Cassiers. Het nummer komt recht uit haar hart. Het gaat over jezelf kunnen zijn in een zeer harde wereld gericht op succes, roem en volgers op Instagram.

Naast zijn acteerprestaties in musicals en tv-series als ‘Smeris’ en ‘Flikken Maastricht’, is de Nederlandse Boris van der Ham ook zanger. Na onder andere zijn nummers ‘Onderweg Naar Jou’ en ‘Niemand Dan Wij’, brengt Boris nu zijn nieuwste single ‘Lentekriebels’ uit.

Het blijft hard gaan voor de 19-jarige Brysa (Sabry Verhoeven), want na het succes van de singles ‘Amsterdam’, ‘Le Bled’ en ‘Walou’, goed voor bijna 75 miljoen Spotify-streams, draait de carrière van de Kempense artiest op kruissnelheid.