Oltid Olsan is de creatieve uitlaatklep van producer/gitarist Ward Snauwaert en singer-songwriter An-Sofie Noppe. Een blend van 2 West-Vlaamse dialecten, Brugs en Watouʼs, gerijpt in de velden van Nevele. An-Sofie staat al enkele jaren als frontvrouw op de planken met haar solowerk.

Onlangs dook Familie-actrice Margot Hallemans met een achtkoppig orkest de studio in voor de opname van haar eerste CD-single. Het resultaat is 'Kinderspel'. Het perfecte tipje van de sluier bij een voorstelling om naar uit te kijken...

Voor dit nummer werd Nell geïnspireerd door Andreas, haar zoon, en door introverte, hoogsensitieve personen in het algemeen. Het vertelt over het feit dat gedragingen van zulke mensen soms op een andere manier geïnterpreteerd worden.

Willy Organ gooide in 2019 zeker 14 singles online, telkens voorzien van zelf gebricoleerde videoclips. Het leverde hem een instant cult-status op, tientallen optredens in het Vlaamse clubcircuit en de geuzentitel "enfant terrible van het Vlaamse levenslied".

Na zijn succesvolle samenwerkingen met 5NAPBACK (‘Vrienden’), Snelle (‘Adrenaline) en Chaïma (‘Tu veux quoi’) speelt de 21-jarige Daniël Busser met ‘Niemand anders’ in op de actualiteit en waarschuwt hij voor de mogelijke gevaren die sexting met zich meebrengt.

Onze liefde leeft, de nieuwe single van Corina is het verhaal over blijvende liefde en straalt hoop, warmte en kracht uit. De single is een voorloper van het komende full album: “Genieten van het leven” dat later dit jaar uitkomt. Corina schreef zelf de Nederlandse tekst voor dit lied.

Gebaseerd op Thomas Piketty’s besteller, gaat de documentaire Capital in the Twenty-First Century op zoek naar de oorzaak en oplossing voor de ongelijkheid van welvaart en economische groei in Europa en de US.

De Algerijnse regisseur Mounia Meddour grijpt met Papicha terug naar gebeurtenissen tijdens de Algerijnse burgeroorlog in de jaren negentig. De achttienjarige studente Nedjima droomt ervan styliste te worden en verkoopt haar sexy kleding aan ‘papichas’, mooie jonge Algerijnse meisjes, in de toile

The Current War speelt zich af aan het einde van de negentiende eeuw en volgt de uitvinders Thomas Edison en George Westinghouse. De twee heren raken verwikkeld in een machtsstrijd over de distributie van elektriciteit.