Het kan bijna niet passender, een nieuwe trailer van de romantische film FIVE FEET APART zo vlak voor Valentijnsdag! Cole Sprouse (Riverdale) en Haley Lu Johnson (Split) laten je zwijmelen in de volledige nieuwe trailer. Als dat geen mooi Valentijnscadeau is! Binnenkort in de bioscoop.

Tyra laat haar "wilde kant" zien in haar nieuwe single "Wild side". Met George Preston als gastartiest is dit een mooie mix geworden van pop en dance. Na "Running", "Heartbeat" en "Run to you" bewijst Tyra hiermee opnieuw dat ze in deze muziekwereld een blijver is.

Dennie Damaro (47) uit Wuustwezel (B) staat inmiddels al meer dan 30 jaar in het vak. Dennie is een vaste waarde en allang niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizz. Onlangs verscheen zijn nieuw album “Ode aan de Keizer van het Vlaamse lied”.

Wanneer Riley wakker wordt uit een diepe coma herinnert ze zich alleen nog hoe haar onschuldige dochtertje en man voor haar ogen brutaal werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen.