Gloria is 58 maar voelt zich nog elke dag een prille dertiger opzoek naar de liefde van haar leven. Haar dagen brengt ze misschien door op kantoor, maar haar avonden is ze steevast te vinden op de dansvloer van clubs in Los Angeles.

Vorige maand vierde Michael Lanzo zijn 40ste verjaardag, een mooi moment vond de zanger om zijn carrière een nieuwe boost te geven. “Sommige mensen hebben geluk of krijgen het succes in hun schoot geworpen.

Nadat Diviide het nummer ‘Like I Love You’ van Lost Frequencies remixte en hem tijdens zijn live show ondersteunde op het podium op Tomorrowland, vestigt het producersduo nu hun aandacht op het laatste nummer van Dana Rexx en levert een drum & bass-renditie met een neo-80s getinte vibe af, di

Wedden dat je nog steeds moeiteloos kan meezingen met ‘ra, ra, ra, radio’, de zomerhit van Sasha & Davy? De voorbije maanden was het populaire koppel niet meer weg te branden van de radio en werd er overal luidkeels meegezongen met hun frisse, uptempo popsong.

Meer dan 8 miljoen Spotify-streams én ruim 3,5 miljoen YouTube-views heeft Snelle ondertussen al gescoord met ‘Reünie’, zijn nieuwste single.

Dennie Damaro staat al meer dan 30 jaar op het podium en is al lang geen onbekende meer in de Vlaamse showbizz. In de jaren ‘90 kwam hij via “10 Om Te Zien” voor het eerst in beeld en ook in Nederland stond hij met verschillende singles in de hitparade.

Drove all night, geschreven voor Roy Orbison, die er trouwens niet echt wild van was, is een gekende wereldhit. Na Cindy Lauper en Celine Dion kreeg Vanderr de 'go" van Billy Steinberg om het in een rock stijl op te nemen. Begin 2020 wordt de Vanderr versie uitgegeven in U.S.

Helden bestaan niet… of toch wel? Waar onrecht bestaat, zijn er toch steeds mensen die hun nek uitsteken. Vroeger, nu en hopelijk later ook. Recht staat niet steeds aan de juiste kant van de wet. De wet wordt immers geschreven door wie het voor het zeggen heeft. Wat krom is moet recht.