Dé verrassing van 2019: Sha-Na is terug met hun nieuwste single 'Pluk de dag'. De afgelopen maanden werd er druk gewerkt aan een nieuwe Sha-Na 2019. De groep bestaat uit Petra Wilhelmina Vanhoren en Katrien Paques allebei wonende te Limburg.

De vierde single van Tokka en de titeltrack uit het debuutalbum "Never Alone". Het nummer beschrijft hoe twee mensen steeds klaar staan voor elkaar, mekaar onvoorwaardelijk steunen en nooit in de steek zullen laten.

Na een bezoek aan de Universiteit van Transsylvania besluiten de vier jonge vrienden Spencer, Warren, Eric en Chas om voor de lol het meest zeldzame en waardevolle boek uit de schoolbibliotheek te stelen.

Een Oostendenaar die de kust jaren geleden inruilde voor de hoofdstad…merk je daar na al die tijd nog iets van ? Een ingeweken Brusselaar of een uitwijkeling ? Een buitenbeentje. Zoveel is zeker. Pierre Goudesone keert met zijn project Goudi terug naar zijn moedertaal, het Nederlands.

Almaz is de meisjesnaam uit Eritrea. Het betekent Diamant in het Amharisch en was oorspronkelijk geschreven voor de Eritrese buurman van Randy Crawford die haar vroeg een nummer voor zijn vrouw te schrijven. 

Micha Marah kijkt uit naar de zomer en dat mag iedereen weten! Alsof je voor het eerst de snoepwinkel binnenstapt, zo enthousiast word je van de verfrissende zomerse sound van haar nieuwe single 'Turks Fruit'.

Disney en regisseur Jon Favreau’s gloednieuwe “The Lion King” neemt je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstig koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, Koning Mufasa, en neemt zijn koninklijke lotsbestemming heel serieus.

Na 2 decennia bloed, zweet en tranen is het eindelijk zover: Robbe de Hert presenteert 'Hollywood aan de Schelde', zijn langverwachte documentaire over de geschiedenis van de Vlaamse film.