Van Free-, Raw- tot Raw Hardstyle, het zit allemaal in de vingers van dj en producer Ricardo Moreno. Met zijn nieuwe track ‘Get Crazy’ zorgt de Brabander voor lichtpuntjes in deze donkere tijden.

Jimmy Colman is geen nieuwkomer in de muziekbusiness. Na zijn Engelstalige albums ‘Soul in 2’ (2008) en ‘When Love Is Not Enough’ (2011) onder artiestennaam Jim Cole, haalde hij in 2016 de finale onder de hoede van coach Natalia.

Na de succesvolle single We Are XTC/Dance, die halverwege vorig jaar een aardig potje wist te breken bij zowel de Nationale als de Internationale indie-radiostations, keert de Eindhovense band Death Star Discotheque terug aan het front met het wederom opwindende 'Face Yourself'.

De mannen van Ransom hebben de voorbije maanden veel tijd doorgebracht in de studio, maar ondertussen losten ze eindelijk hun eerste release in het nieuwe jaar en dat is meteen een knaller!

Vastberaden ploegt Willy Organ de door hemzelf uitgeslepen dwarse geul in het Vlaamsemuzieklandschap verder open. Voor de opnames van‘Autostrade’ dook hij in de studio metproducer Wieger Hoogendorp (Goldband, Frouke,Caro Emerald, Sophie Straat, etc) alwaar zij menig keytar en vocoder bejegenden.

Vorige week deelde hij nog een gemeenschappelijke foto met de opmerkelijke boodschap: “Hé moonie!, zullen we een liedje maken samen?” en vanaf morgen is de single ‘Blijven slapen’ van Snelle en Maan beschikbaar in de Lage Landen.

Een heel speciale track, da’s het minste wat je kan zeggen van ‘Ringtone’, de nieuwe R3HAB die hij samen maakte met de veelbelovende Poolse producers Fafaq en DNF. De vette, toegankelijke clubtrack is meteen ook de eerste release ooit op het Saoedische muzieklabel MDLBEAST Records.