De Teen Titans nemen Cartoon Network over! Ze nemen je mee naar hun heldenwereld en laten je grootste krachten ontwaken. Het is tijd voor actie, gekke avonturen, onbeperkt plezier en superkrachten.

Er wachten nieuwe grappige avonturen op je in je favoriete kinderdagverblijf! Elke aflevering bevat dromen, grappen, bekentenissen en flashbacks. Bekijk de lancering van nieuwe afleveringen van Total Dramarama elke weekdag om 14u55 op Cartoon Network!
 

De serie draait om de vechtsportliefhebbende Lan Jun. Een onwaarschijnlijke tienerheldin die de oude geheimen van haar familie moet leren kennen en het onverwachte aan het licht moet brengen. En dit alles terwijl ze haar leven als tiener moet leiden.

De 'Total Dramarama' serie herintroduceert een aantal van de originele "Total Drama" personages in een alternatief universum. Ze zijn er verouderd van peuters tot tieners en worden verzorgd door Chef Hatchet. Elke aflevering bevat dromen, grappen, bekentenissen, en flashbacks.

Met een bijdrage uit de verkoop van haar albums tijdens de voorbije kerstconcerten in Vlaanderen, inclusief twee kerstconcerten in Bilzen en aangevuld met de verkoop van kerstrozen, en de steun van enkele sponsoren, zamelde Lisa del Bo de voorbije kerstperiode meer dan 6000 euro in voor het goede