Teleblok bood deze blok- en examenperiode studenten opnieuw een luisterend oor aan via chat. Onze vrijwilligers voerden deze periode al meer dan 450 gesprekken waarbij ze studenten een hart onder de riem staken op momenten waarop het hen even te veel werd.

Het bedrijf dat zijn strepen verdiende met rollenspellen en 'miniature battle games' die zijn gebaseerd op bekende licenties als Babylon 5, Judge Dredd, Starship Troopers, Jeremiah, de Eternal Champion-boekenreeks, Conan en Sláine, naast zijn eigen, originele spellen, is nu op weg om een totaal n

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de afleveringen van New Looney Tunes. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. 

Yabba Dabba Dino’s is een spin-off van De Flintstones. In deze serie volgen we de beste vrienden Pebbles Flintstone en Bamm-Bamm Rubble. Ze groeien op in een prehistorisch tijdperk waar ze wonen in het plaatsje Bedrock, een moderne beschaving in het stenen tijdperk.

Terwijl Grizzy het zichzelf makkelijk heeft gemaakt in het huis van de boswachter midden in de Canadese bossen, laten de Lemmings hem maar niet met rust. In Grizzy en de Lemmings afleveringen zetten de op het eerste gezicht schattig en onschuldig lijkende Lemmings de boel op zijn kop.