Eerder deze week werd de aftrap gegeven van de vierde Rode Neuzen Dag. Waar de vorige jaren de focus lag op het mentaal welzijn van jongeren, verruimt de goeddoelactie van VTM, Qmusic en Belfius die dit jaar naar het mentaal, fysiek en sociaal weerbaarder maken van jongeren in Vlaanderen.

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in het nieuwe seizoen van New Looney Tunes. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie.

Volg de nieuwe en knotsgekke belevenissen van de drie berenbroers Grizz, Panda en IJsbeer in Wat Beren Leren (We Bare Bears). De berenbroers proberen wanhopig te integreren in de hedendaagse, menselijke beschaving en het sociale stadsleven. Dat dit niet meevalt als je een beer bent, is logisch.

Geniet met heel de familie van de marathon van De Tom en Jerry Show. In de 11-minuten durende afleveringen volg je de eeuwigdurende strijd tussen de twee meest geliefde personages aller tijden. De stadse omgeving wordt zo nu en dan verruild voor een meer fantasierijke omgeving.