Boek: Dirty little secrets - Adempauze - Anja Feliers

adempauze

Adempauze is het tweede deel van een trilogie met de verzamelnaam "Dirty little secrets". Na haar succesvolle reeks rond psychologe Kathleen Verlinden en sinds drie jaar geleden ook een nieuwe reeks rond medium Caro Westerhof, slaat Anja Feliers ook een andere richting in met romans waarin de erotiek centraal staat. De drie verhalen worden niet enkel met elkaar verbonden door de gezamenlijke titel "Dirty little secrets", ook inhoudelijk zullen ze met elkaar gelinkt zijn, omdat de hoofdpersonages in de trilogie hetzelfde zijn.

Korte inhoud:
Is het verleggen van je grenzen alleen maar spannend… of ook gevaarlijk?
In Dirty Little Secrets: Adempauze komt het leven van Louise, een jonge succesvolle lifestylejournaliste, helemaal op zijn kop te staan. Tyler Moore, de mysterieuze man met wie ze tien jaar geleden een stomende affaire had, zet haar diepste verlangens om in werkelijkheid. Maar tegelijkertijd ontkiemen er gevoelens voor de charismatische en gevoelige Alexander, haar soulmate die er altijd al voor haar was.

Wanneer Tyler de aantrekkingskracht tussen Louise en Alexander ontdekt, verdwijnt hij woedend uit haar leven. Louise kan nauwelijks geloven dat haar dit overkomt. Opnieuw. Heen en weer geslingerd door haar gevoelens voor beide mannen besluit ze het heft in eigen handen te nemen en gaat ze Tyler achterna, op zoek naar de antwoorden die ze nooit kreeg. Tijdens haar zoektocht naar hem verlegt Louise haar seksuele grenzen. Maar is dit het ultieme genot dat zij zoekt? En waar ligt de grens tussen fantasie en werkelijkheid?

Recensie:
(volgt later) 

Dirty Little secrets trilogie. Ademloos (deel 1) en Adempauze (deel 2) nu overal verkrijgbaar. Nog te verschijnen in deze reeks: Adembenemend (deel 3).

ademloosadempauzeadembenemend
​​

ISBN 978-94-6401-352-8
Paperback
272 blz
Prijs: € 22,00
Uitgeverij: Pelckmans

Bekijk hier onze recensie van het eerste deel: Ademloos

www.anjafeliers.be

www.dirtylittlesecrets.be