The Voice revelatie Robin Crauwels als special guest op Crooners tribute van Yannick Bovy

the crooners

Op zaterdag 23 oktober 2021 trekt crooner Yannick Bovy (33, Sint-Job) met zijn liveband naar de Antwerpse Elisabethzaal voor zijn langverwachte tribute concert 'Yannick Bovy Celebrates The Crooners'. Dit muzikale eerbetoon, waarin Yannick de tijdloze nummers van grootheden als Frank Sinatra, Tony Bennett, Nat King Cole, Dean Martin e.v.a. brengt, stond normaal gepland op 24 oktober 2020, maar moest door de gekende omstandigheden uitgesteld worden naar een latere datum.

Maar kijk, 'elk nadeel heb z'n voordeel' leerde een legendarisch Nederlands voetballer ons en dit bleek ook voor Yannick Bovy het geval. De extra maanden in aanloop naar dit concert werden niet enkel gebruikt om de show nog verder te perfectioneren, Yannick zag ook vanop de eerste rij hoe een ander, jong, muzikaal talent uit de provincie Antwerpen helemaal ontbolsterde.

Robin Crauwels
De 20-jarige Robin Crauwels uit Lier wist tijdens het voorbije seizoen van 'The Voice' (VTM) de coaches, het publiek en de kijkers week na week te betoveren met zijn prachtige stem en muzikaliteit. De zeer getalenteerde jongeman schopte het onder de vleugels van coach Koen Wauters zelfs tot de finale. Daarin moest hij als runner-up uiteindelijk nipt de duimen leggen voor de ontwapenende Grace, maar o.a. zijn sublieme finaleversie van 'Peaches' van Justin Bieber staat wel voor eeuwig in het collectieve The Voice-geheugen gegrift.

Robin maakte met de hem kenmerkende mix van moderne pop met een vleugje jazz ook een onuitwisbare indruk op Yannick. In die mate zelfs, dat hij Robin uitnodigde als 'special guest' op zijn Crooners-tribute in de Antwerpse Elisabethzaal. Robin, zelf ook een groot fan van dit genre, moest niet lang nadenken alvorens enthousiast in te gaan op Yannick's vraag. Het wordt op 23 oktober sowieso een bijzondere avond voor zowel Yannick als Robin, want voor beide Antwerpenaren is het de eerste keer dat ze optreden in deze mythische concertzaal in de koekenstad.

‘Yannick Bovy Celebrates The Crooners’ op 23 oktober 2021 in Elisabethzaal Antwerpen: een unieke gelegenheid om de beste songs uit ‘The Great American Songbook’ opnieuw - én in de beste omstandigheden - live te ontdekken! Tickets & info: www.ticketkopen.eu of +32 (0)70 345 345 (max. €0,30/minuut).
Dit concert is een organisatie van House of Entertainment

Bekijk HIER'Peaches' door Robin Crauwels - (Finale 'The Voice 2021' - VTM)

(Eerder bericht: - datum daarvan niet meer correct)

Volgende week zaterdag (12 oktober) mag Yannick Bovy 33 kaarsjes uitblazen, maar de jonge Antwerpse crooner zit nu al met zijn gedachten bij een geheel andere viering. Na het album 'Yannick Bovy Celebrates Nat King Cole' en het gelijknamige concert, waarmee hij succesvol toert in binnen- en buitenland, staat zijn volgende muzikale eerbetoon al in de steigers. Op 24 oktober 2020 trekt hij namelijk met 'Yannick Bovy Celebrates The Crooners' naar de Elisabethzaal in Antwerpen. De tijdloze nummers van grootheden als Frank Sinatra, Tony Bennett, Nat King Cole, Dean Martin e.v.a. zullen er door Yannick, in de beste croonertraditie, met een geweldige liveband gebracht worden.

Voor Yannick, die deze muziek met de paplepel meekreeg van zijn grootouders, wordt dit bovendien ook zijn eerste optreden in deze mythische concertzaal. ‘Yannick Bovy Celebrates The Crooners’ op 24 oktober 2020 in Elisabethzaal Antwerpen: een unieke gelegenheid om de beste songs uit ‘The Great American Songbook’ opnieuw - én in de beste omstandigheden - live te ontdekken! Tickets & info: www.ticketkopen.eu of +32 (0)70 345 345 (max. €0,30/minuut)

"Op 8 juni 2019 mocht ik met 'Yannick Bovy Celebrates Nat King Cole' in de Antwerpse Stadsschouwburg staan. Het werd een magische avond en werkelijk een droom die in vervulling ging voor mij. Dat ik nu met 'Yannick Bovy Celebrates The Crooners' in de Elisabethzaal mag optreden, met een fantastische liveband achter mij, is opnieuw erg bijzonder. We gaan alleszins ons uiterste best doen om al die legendarische artiesten en pareltjes uit 'The Great American Songbook' eer aan te doen", laat Yannick Bovy weten vanuit Kuala Lumpur (Maleisië), waar hij momenteel optreedt met zijn muzikale hulde aan Nat King Cole.

'Yannick Bovy Celebrates The Crooners' is een organisatie van House Of Entertainment.

Yannick Bovy celebrates The Crooners
Zaterdag 23 oktober 2021
Elisabethzaal, Antwerpen