Single: Voorbij - De Jongens

voorbij

De Jongens – het sympathieke zangersduo uit Haacht - stelt hun nieuwste oorwurm 'Voorbij' voor. Met een serieuze knipoog naar 'Modern Talking', maar ook naar het hedendaagse 'Purple Disco Machine' willen De Jongens de 80s-vibes terugbrengen.

Intussen hebben De Jongens (Michaël Lejeune en David Imbrechts, die nationale bekendheid verwierven door hun winst in 2022 met 'I Can See Your Voice') al een trio van opeenvolgende Ultratop-genoteerde singles aan elkaar gebreid, telkens onder begeleiding van hun producer Christophe Severs. Maar ook niet onbelangrijk is, dat deze nieuwe single 'Voorbij' intussen ook al hun tweede song is waaraan Udo Mechels meeschreef.

“Met deze nieuwe single 'Voorbij' willen we opnieuw voor die 80s-vibe gaan. De mensen weten intussen dat dit zo een beetje onze stempel is die we graag blijven drukken. Dat deden we trouwens ook al met onze vorige singles 'Wij', 'Nooit Meer' en 'Ping Pong'. Wij houden ook van die mix van een melodramatische tekst met een uptempo beat”, vertrouwt Michaël ons toe.

“We willen inderdaad de lijn doortrekken met die 80s-sound, maar dit keer met een echte italo-disco sfeer die de mid-jaren 80 echt typeerden. Maar tegelijkertijd tracht ik ook steeds een meezingbare song te maken die vanaf de eerste beluistering blijft hangen” vertelt Christophe.

“Verder hebben wij ook nog grootse plannen voor de nabije toekomst en zijn we ook volop bezig onze sociale media-kanalen te verbeteren om ons zo op alle vlakken nog beter op de kaart te zetten in het Vlaamse showbizz-landschap. Er liggen dus nog heel wat dingen klaar, maar dat houden we nog heel even geheim”, glimlacht David.

Meer info over De Jongens:
Facebook: De Jongens
Instagram: DeJongens
Facebook: Hallround Studios
Instagram: Christophe Severs