Single: Reünie (après-ski) - Immer Hansi

reunie

Niet alleen aan de zijde van Marco Borsato (‘Lippenstift), maar ook solo scoort Snelle met zijn goud geworden ‘Reünie’ een dikke hit in Vlaanderen. Dankzij Immer Hansi zijn après-ski versie krijgt ‘Reünie’ ook bij ons een 2de leven, want de partymeister is trending op YouTube (170.000 views), Spotify (Viral Top 20) en Shazam.

De Polka und Schnapps werden Hansi al von kleins ab aan met de Papflepel in de Mund gegoten. Zijn Vater probeerde van die kleine Hansi tevergeefs der Bobsleekampioen von Tirol zu machen, maar hij stond viel liever op de Bar van de Après-skihütten. Daar heeft Hansi het Party machen dan ook richtig geleerd! Na ‘Tapf naar Tapf’, ‘Jodel Party’, ‘(Geen Liberté maar) Lieber Bier’ en ‘Party Code Rood’ scoort Immer Hansi nu met zijn grappige, ludieke en 100 % après-ski en Moose Bar-approved versie van ‘Reünie’.

Immer Hansi heeft al viele Skihütten in Gerlos, Hinterglemm, Kirchberg und Westendorf doen beven. Ook in Nederland en België heeft hij al viele Party’s und Festen gedaan waaronder de Heise Bierfesten, de Skihut Rotterdam, Fijnfisjenie Café en de Snollebollekes Live in Concert Pré-Party. 
Let op, want ‘Reünie’ van Immer Hansi was al dé song van de eindejaarsfeesten, maar je je zingt hem ook mee tijdens de après-ski, in de Moose Bar, op het carnaval en overal waar er wordt gefeest, want dit wordt de eerste ‘party anthem van 2020’. 

Immer Hansi gaat alleen voor 100% BOMBENSTIMMUNG!! Ben jij Klaar voor ein Lawine vol Confetti, Vlaggetjes, Super Musik und Wahnsinn?

'Reünie' in de après-ski versie van Immer Hansi kan je HIER beluisteren op alle streamingplatformen.