Single: Meer dan ooit - Riet

meer dan ooit

Ze heeft een plaat gemaakt met de titel “Aardbeien in Januari” die in september 2020 uitkomt. Hier is ze alvast met haar tweede single van de plaat: “Meer dan ooit”. Meer dan ooit Riet.

Haar eerste single “Je Woord” heeft indruk gemaakt. Het was een bewerking van “The Promise you made” van Cock Robin. Met deze cover liet Riet horen welke nieuwe richting ze uitgaat. De videoclip bij het lied is meer dan 45.000 keer bekeken op FaceBook en Youtube.

Nu laat ze haar eigen geschreven werk op de wereld los. “Meer dan ooit” is een up-tempo lied met een disco-feel. Vol levenslust, goesting, en plezier. Een pleidooi om te springen in het leven. Meer dan ooit.

Raf Walschaerts zorgde voor een klankbord tijdens het schrijven waardoor de songs straffer zijn dan ooit. Riet speelt momenteel haar nieuwe plaat samen met muzikant Stefan Wellens. De eerste reacties zijn ronduit lovend, zelfs veelbelovend.

De officiële cd-release en cd-voorstelling is op 10 september 2020 in De Roma in Antwerpen. Voorlopige speellijst te vinden op haar site: www.rietmusic.be

Credits:
Riet Muylaert – tekst&muziek, zang
Tom Pintens – piano
Tom Vanstiphout - gitaar
Tim Vandenbergh – bas
Karel De Backer – drum
Sun Sun Sun Orchestra – strijkers
Jo Francken – productie