Single: Blijf bij mij - Lars Verstraete

blijf bij mij

Na het succes van z’n eerste Nederlandstalige release 'Vogelvrij' lanceert de 27-jarige Lars Verstraete een zomers opgewekte en vrolijke oorwurm getiteld 'Blijf Bij Mij'. Voor de productie wist hij een waar dreamteam rond zich te verzamelen: drums en gitaar werden ingespeeld door de muzikanten van Clouseau, achter de knoppen zat producer Ronald Vanhuffel, de man achter 'Allemaal' en talloze hits van onder andere Volumia! en Niels Destadsbader, en de mix werd verzorgd door Peter Bulkens (Rocco Granata e.a.).

Songtekst en melodie schreef Lars samen met Gwen Dhanis van 'Vogelvrij'. De tekst is speels en gaat over een koppel dat de volgende stapt neemt in hun relatie met een knipoog naar Marco Borsato's 'Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht'.
Lars reflecteert met de titel ook naar z’n ouders die nog steeds samen zijn en het liedje al vaak hebben mogen horen.

Met deze single mikt Lars op het grote publiek hier in Vlaanderen én Nederland.
“Dit is gewoon een steengoed nummer met een ijzersterk refrein” besluit hij zelf.
Tijdens de Parkies-concerten vorig jaar testte hij dit nummer alvast uit op het publiek. Het luidkeels meegezongen “Na na na” bevestigde al snel dat dit een singlerelease verdiende!

OVER LARS VERSTRAETE
Dat deze 27-jarige boy-next-door én goedlachse artiest uit Oost-Vlaanderen een minstens even fascinerende stem als indrukwekkende looks heeft, staat buiten kijf. Daarenboven schrijft Lars ook het merendeel van zijn eigen songs. 

“Hoewel ik op het podium altijd het beste van mezelf probeer te geven, is muziek voor mij ook een manier om met mijn eigen onzekerheden te dealen. Op die manier hoop ik ook anderen te kunnen motiveren en inspireren.” 
In 2022 maakte de jonge zanger/componist voor het eerst zijn intrede bij het grote publiek toen hij de jury en kijkend Vlaanderen omver blies in het het VTM-programma ‘I Can See Your Voice’.

“Als ik zing, zie ik soms iets magisch gebeuren. Alsof er een soort van superpower is die mij een duwtje in de rug geeft. Ik voel dat daar een bijzondere manier van verbinding en ontroering uit ontstaat met en tussen mijn publiek." 
Tijdens de zomermaanden van 2023 werd Lars onverwacht maar overduidelijk de publiekslieveling én ambiancemaker als supporting act voor onder andere Maksim en Gustaph tijdens de jaarlijkse Parkies.

“Ik heb veel ambitie en ik ben ervan overtuigd dat alles kan. Als je erin gelooft én vooral hard voor werkt." 
Zijn eerste single 'Morgen' bereikte al meer dan 50 000 streams én werd opgenomen in de officiële Spotify playlist ‘Schoon Vlaams’. Lars zat onlangs in de studios van Durbuy Music om er o.a. te schrijven voor DJ Licious en was te zien aan de zijde van Hugo Sigal als muzikaal begeleider voor zijn single “Het Leven”. 
Eerder bracht Lars een lied uit om mensen die achter blijven bij het verlies van een naaste een hart onder de riem te steken, 'Vogelvrij' werd door heel veel mensen geapprecieerd. “Ik zag dat het er toe deed dus besloot ik hiermee door te gaan” - Interview 5/03 Radio 2.

Laat het duidelijk zijn: Lars Verstraete is klaar om te gaan optreden met zijn eigen band en met z’n nieuwe release “Blijf Bij Mij” vrolijk de zomer in te gaan!

VOLG LARS VERSTRAETE 
TikTok: https://www.tiktok.com/@lars.verstraete
Instagram: https://www.instagram.com/lars.verstraete/
Facebook: https://www.facebook.com/lars.verstraete.official
YouTube: https://www.youtube.com/@lars.verstraete
Spotify: https://open.spotify.com/artist/56XwaLRt0ZzOEwfzf0ymx1?si=eXuE7jh7TfuAB…;
Website: larsverstraete.be

'Blijf Bij Mij' van Lars Verstraete is vanaf 26/4 beschikbaar via alle bekende muziekplatformen.