Single: Bestuif je hele wereld - Lisa Del Bo

lisa del bo

Bestuif je hele wereld met liefde en laat de zon nooit ondergaan…Dat is de boodschap die Lisa wil meegeven in haar nieuwe single. Lisa: "Wat hebben we vandaag de dag toch snel een mening klaar… een opinie … een oordeel over de ander. Zeker online zie je dat mensen heel snel oordelen. Vaak ongenuanceerd en negatief. Daarom zou ik willen oproepen om niet te vlug te oordelen en te veroordelen. Beter is het om de wereld proberen mooier te maken met onze liefde en vriendelijkheid zelfs al zijn we soms argwanend."
Deze single komt van haar nieuw album ‘Lisa gelooft’.

Lisa die gelovig is, gaat vanaf 12 oktober vijf unieke kerkconcerten geven. In een intimistische setting zingt ze een selectie van de mooiste religieuze liedjes aangevuld met originele nummers, die de boodschap van vertrouwen, verdraagzaamheid, hoop en liefde uitdragen. Lisa’s droomproject komt tot stand in samenwerking met uitgeverij Halewijn (Kerk & Leven) die dit jaar hun 65-jarig bestaan vieren. De zangeres geeft in elk van de vijf Vlaamse bisdommen een concert onder de noemer ‘Lisa gelooft’.

Bij dit project hoort een gelijknamig album ‘Lisa gelooft’ dat gereleased wordt op de dag van het eerste kerkconcert op vrijdag 12 oktober.