Regi vs. Milk Inc. - nog twee extra shows zet het totaal al op 6

regi vs milk inc

Regi speelde eind oktober twee uitverkochte avonden in het Sportpaleis. Samen met Linda en Filip van Milk Inc. en de andere gastartiesten maakten ze er twee fantastische concerten van. Die zinderen duidelijk nog na. Ondertussen zijn er al vier Sportpaleis-shows (goed voor 80.000 tickets) in november 2024 uitverkocht. Deze onverwachte stormloop creëerde planningsproblemen bij organisator PSE Belgium en het Sportpaleis. Na wat schuiven zijn nu twee nieuwe data gevonden voor extra partyconcerten: wie volledig uit de bol wil gaan kan ook op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2024 in het Sportpaleis terecht.

De algemene ticketverkoop start vanaf maandag 20 november 2023 om 10u via sportpaleis.be. Wie zich eerder op de wachtlijst zette, wordt per mail verwittigd en krijgt de kans om zich vooraf van tickets te verzekeren.

Regi vs. Milk Inc. op 18 okt en 19 okt en 2 november, 8 november, 9 november en 10 november 2024. De ticketverkoop voor de extra shows start op maandag 20 november 2023 om 10 uur via sportpaleis.be.

(Eerder bericht:)

Regi speelde afgelopen weekend twee uitverkochte avonden in het Sportpaleis. Samen met Linda en Filip van Milk Inc. en de andere gastartiesten maakten ze er twee fantastische concerten van. De aankondiging van de nieuwe shows in 2024 zorgde vervolgens voor een stormloop op tickets. Afgelopen zondag waren drie Sportpaleis-shows (60.000 tickets) in een mum van tijd volledig uitverkocht.

Regi, Linda en het volledige team zijn van de sokken geblazen door zoveel warmte en sympathie. We zijn dan ook enorm blij dat we in de drukke najaarsplanning van het Sportpaleis alsnog een interessante beschikbare dag hebben kunnen vinden om nog een vierde show te kunnen toevoegen. Ook op zaterdag 2 november 2024 zijn Regi en Milk Inc.-fans welkom om in Europa’s grootste arena het beste partyconcert van het jaar te beleven.

De algemene ticketverkoop start vanaf maandag 6 november 2023 om 10u via sportpaleis.be. Wie zich de afgelopen dagen op de wachtlijst zette, krijgt de kans om zich vooraf van tickets te verzekeren. 

Regi vs. Milk Inc. op 2, 8, 9 en 10 november 2024. De ticketverkoop voor de extra show op zaterdag 2 november 2024 start op maandag 6 november 2023 om 10 uur via sportpaleis.be

(Eerder bericht:)

Afgelopen vrijdag en zaterdag: Regi kwam, zag en overwon in een kolkend Sportpaleis. Linda ook. Het effect is navenant: toen de ticketverkoop startte was er een overrompelende belangstelling voor het concert van zaterdag 9 november. Het bijkomend concert van vrijdag 8 november is ondertussen ook zo goed als volzet.
Het derde concert, op zondag 10 november (volgende dag is een feestdag), gaat nu in verkoop.

Regi gelooft het niet. Linda ook niet.
PSE Belgium nog veel minder.

Regi vs. Milk Inc. op vrijdag 8 november, zaterdag 9 november en zondag 10 november 2024. Tickets en info via sportpaleis.be.

Regi vs. Milk Inc.
Zat. 2, vrij. 8, zat. 9 & zon. 10 november 2024
Sportpaleis, Antwerpen