Extra concert voor Regi 'The Return' + datumwijziging eerste concert

regi

Stomverbaasd! Zo keek Team Regi naar het verloop van de ticketverkoop voor het ‘Regi – The Return’-concert van zaterdag 14 oktober 2023. Anderhalve week na zijn succesvolle ‘Zwaartekracht’ concert zijn er nauwelijks nog tickets te bekomen. Een tweede concert is de logica zelve, een artiest wil immers al zijn fans kunnen bereiken.

Agendaprobleem Sportpaleis 
Ook de planningsafdeling van het Sportpaleis keek met grote ogen naar de ticketverkoop. Immers is er omwille van andere concerten en engagementen onvoldoende ruimte in de Sportpaleis agenda om aan het eerste aangekondigde concert een tweede te koppelen.
De overweldigende ticketverkoop voor Regi – The Return zorgt er nu voor dat het concert van zaterdag 14 oktober wordt verplaatst naar zaterdag 28 oktober én dat er een extra concert komt op vrijdag 27 oktober 2023. 
Houders van een ticket voor 14 oktober worden persoonlijk gecontacteerd. De verkoop voor het extra concert van vrijdag 27 oktober is vanaf nu geopend. Voor het concert op zaterdag 28 oktober zijn de laatste tickets in verkoop. Team Regi heeft nu een jaar de tijd om opnieuw een top show te produceren. 

Regi - The Return op vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober 2023 in het Sportpaleis. Tickets & info via sportpaleis.be.

(Eerder bericht:)

Regi hangt een maand voor zijn ‘Zwaartekracht’ concert van zaterdag 22 oktober het bordje uitverkocht aan de voordeur van het Sportpaleis. Hij zal er meer dan 20.000 mensen op het concertfeest van het jaar trakteren. Vandaag maakt hij ook de datum én naam van zijn nieuwe show in 2023 bekend. Met ‘REGI - The Return’ zet hij op zaterdag 14 oktober 2023 opnieuw het Sportpaleis op z’n kop.

Dat het publiek klaar is voor ‘REGI, Zwaartekracht’ bewijst de rush op tickets. Om zoveel mogelijk fans de mogelijkheid te geven het concert bij te wonen, werd maximaal aan de opstelling van de zaal en de productie gesleuteld.

Registreren voor voorverkoop ‘REGI - The Return’ 
‘REGI - The Return’ op 14 oktober 2023 wordt minstens een even grote Sportpaleis party. De fans die zich nu al van een plaats willen verzekeren, kunnen zich vanaf nu pre-registreren voor de voorverkoop van dit concert. Fans die tickets hebben voor het concert in 2022 hoeven dit niet te doen. Zij worden automatisch uitgenodigd tot deze voorverkoop.

Hoe werkt dat precies zo’n pre-registratie? Fans kunnen zich vanaf nu inschrijven op een lijst op sportpaleis.be. Zij ontvangen op maandag 24 oktober via e-mail een link om tickets te bestellen voor het concert van volgend jaar. De algemene ticketverkoop start vervolgens pas op vrijdag 28 oktober om 10u00.

‘REGI Zwaartekracht’ op zaterdag 22 oktober in het Sportpaleis is uitverkocht! De pre-registratie, die recht geeft op een boeking in voorverkoop voor ‘REGI - The Return’ op zaterdag 14 oktober 2023, loopt vanaf nu via sportpaleis.be. De algemene ticketverkoop start op vrijdag 28 oktober om 10u00 via sportpaleis.be.

Regi - The Return
Vrijdag 27 & zaterdag 28 oktober 2023
Sportpaleis, Antwerpen