Stan zingt in Owla Brugge

stan van samang

Onder de noemer 'Owla Unplugged' brengt eventlocatie Owla Brugge in 2024 intieme concerten van absolute topartiesten naar de West-Vlaamse provinciehoofdstad. Op donderdag 15 februari bijt muzikale duizendpoot Gene Thomas de spits af met zijn nieuwe, zeer persoonlijke theatertour 'Kom wat dichterbij'. Op donderdag 14 maart is het de beurt aan Stan Van Samang om het publiek te betoveren met zijn waanzinnige stem en tijdloze hits tijdens 'Stan Zingt'. The Starlings nemen je op donderdag 18 april mee op een emotionele, muzikale reis vol dromen, verlangens en vooral veel liefde.

Stan Van Samang - 'Stan Zingt' 
Dit voorjaar brengt Stan Van Samang met ‘Stan Zingt’ enkele exclusieve concerten op de planken in Vlaanderen. Stan wordt hierin enkel begeleid door zijn vaste pianist Bert Gielen. Op maat gemaakt dus voor een mooie en intieme locatie als Owla Brugge! 
Stan Van Samang, een begenadigd muzikant met een onmiskenbaar talent. Zijn stem betovert, zijn muziek raakt. Met een indrukwekkende carrière en een reeks tijdloze hits, weet Stan Van Samang altijd het publiek te bekoren. Zijn passie voor muziek schijnt door in elk akkoord, en zijn songs blijven in je hoofd hangen.

Stan Van Samang, een naam die synoniem staat voor muzikale meesterlijkheid. Dit mag je niet missen!

Info en tickets via owlabrugge.be 

Stan zingt
Donderdag 14 maart 2024
Owla, Brugge