Zimmer vs Williams (40 years of fabulous filmscores)

zimmer williams

Tickets gekocht voor 3 februari blijven geldig voor de nieuwe datum en uiteraard blijven de eerder gereserveerde plaatsen in de zaal behouden.

Nadat de Royal Albert Hall in Londen voor de bijl ging, is het nu de beurt aan België om kennis te maken met de wereld van John Williams! Tijdens een indrukwekkende carrière van 30 jaar creëerde de Amerikaanse componist de meest memorabele filmmuziek van zijn tijd. Om nog te zwijgen van zijn legendarische samenwerking met Steven Spielberg. Hij schreef de muziek voor, en we noemen er slechts enkele, ET, Harry Potter, Indiana Jones, Stars Wars, Jaws, Jurassic Park, Minority Report, Superman, Schindler’s List, Hook, Close Encounters… Deze filmmelodieën zijn in de loop der jaren gemeengoed geworden. Zij maken deel uit van ons leven, zij ontroeren ons keer op keer!

Op algemeen verzoek wordt dit aan John Williams opgedragen concert uitgebreid met de composities van Hans Zimmer. Vandaar de nieuwe benaming ‘Zimmer vs Williams’.
Het zijn de bekendste melodieën van Hans Zimmer die dit uitzonderlijke concert zullen verrijken. Batman, Man of Steel, Gladiator, Pirates of the Caribbean krijgen zo het gezelschap van Star Wars, Harry Potter, Jurassic Park en zovele andere!

Onder leiding van de charismatische Engelse dirigent Anthony Inglis (London Symphony Orchestra) nemen de 72 muzikanten van het groot symfonisch orkest je mee in een ongelooflijk muzikaal totaalspektakel voorzien van de nodige special effects!

Kaarten kosten 38, 48, 58, 69 en 78 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend

Officiële website: https://www.classicall.be/spectacle/john-williams/

Zimmer vs Williams
Zondag 15 september 2019
Ethias Theater, Hasselt