Single: Ik heb je door - Llani

ik heb je door

LLANI is een jonge artieste uit Antwerpen (België) en kan je beschrijven als één brok energie en passie voor performen. Je kan haar herkennen uit een verleden op jongerenzender Ketnet (Junior Musical: Kadanza) of haar deelname aan The Voice Van Vlaanderen in 2022. Ze maakte tijdens de wedstrijd deel uit van Team Jan.

Nu brengt ze op haar eigenwijze manier Nederlandstalige popmuziek met rock-invloeden. , waarbij ze de meest complexe gevoelens aankaart op een energieke manier. 
LLANI heeft ADHD en dat steekt ze zeker niet onder stoelen of banken. Integendeel, ze is er net trots op. Een energiek genre zoals pop-rock past dus helemaal bij haar, aangezien ze daarin volledig haar enthousiaste, actieve en vurige zelf kan zijn. 

Dat ze actief is, is een understatement. Naast zangeres is LLANI namelijk ook professioneel stemactrice (zo is ze onder andere te horen als de Vlaamse stem van Annie in “Annie” uit 2014 , en de jonge prinses Raya in de Disney animatiefilm “Raya and the Last Dragon” uit 2021) en is ze binnenkort ook presentatrice bij MENTpop. 
“Ik kijk er waanzinnig hard naar uit om MENTpop mee vorm en kleur te geven! Ik ben alvast enorm dankbaar voor de kans, dus ik grijp deze met beide handen vast!" 

Haar nieuwste single “Ik heb je door” is een song die staat voor échte girlpower en het recht in eigen handen nemen. Breng zo’n stevige boodschap, energieke gitaarlijnen en een catchy melodie samen, en je krijgt een knetterende zomersingle die je niet meer uit je hoofd krijgt. 

"Mijn doel is om wat meer pit en nummers over rauwe gevoelens in de muzieklijsten te krijgen. Mijn tactiek? Scheurende gitaren en scherpe teksten die iedereen begrijpt, maar altijd met de nodige diepgang. Muziek mag, net zoals emoties, écht snijden en iets teweeg brengen.”

Sta sterk. Wees luid. Blijf jezelf. 

www.crickethillmusic.com