Single: heartbeat - Jessy

heartbeat

Jessy De Smet, a.k.a. Jessy MacKenzie, de Grand Dame van de Belgische Dance, is terug met een betoverend liefdeslied dat je hart onvermijdelijk sneller doet slaan. 'Heartbeat' bezingt het bedwelmende effect van liefde, de essentie van extase en passie. Geen beter stemgeluid daarvoor dan de unieke herkenbare zang van Jessy, in combinatie met de disco-infused beats van producer Wekho. Hou je klaar voor de hartslag van "Heartbeat"!

Heeft Jessy nog een introductie nodig? Als frontvrouw van The MacKenzie (‘I Am Free’, ‘Innocence’, ‘Falling In Love’, ‘All I Need’, …) en nadien ook solo (‘Look @ Me Now’, ‘Head Over Heels’, …) rijgde ze hit na hit aan elkaar en domineerde ze de charts en de radiogolven in de nineties en nillies. Records sneuvelden, awards werden opgestapeld en de populariteit was ongezien. Haar eigen kenmerkende stemgeluid werd iconisch en het succes verspreidde zich tot ver buiten de landsgrenzen. Nog steeds is Jessy dan ook een graag geziene en veel gevraagde gaste op Europese podia en tikken de streams internationaal nog steeds vlotjes door tot in de vele miljoenen!

Maar Jessy kijkt zeker niet enkel naar het verleden. Als influencer op Instagram, Youtube en TikTok blijft ze ook muzikaal gefocust aan de slag en nieuwe producties blijven een absolute prioriteit. Toen Jessy producer Wekho ontmoette, klikte het onmiddellijk en zo rijpte het plan om samen een nieuwe single te maken. 'Heartbeat' is het eerste resultaat van die samenwerking en laat horen dat Jessy in bloedvorm verkeert en ieders hart nog altijd moeiteloos sneller kan laten slaan!

'Heartbeat', de nieuwe single van JESSY , komt uit op Sancover en kan je vanaf 15 maart beluisteren op alle grote streamingplatformen.