Magische make-upcollectie van Camille verschijnt op 24 april

camille

Goed nieuws voor de fans van Camille en/of voor wie van make-up houdt, want vanaf woensdag 24 april is de uitgebreide ‘Camille by Cent Pur Cent’ make-uplijn beschikbaar. De razend populaire artieste kondigde afgelopen weekend het goede nieuws aan op haar eigen Instagrampagina en werkt hiervoor samen met de Hasseltse beautyonderneemster Caroline Rigo (RiGorgeous).

“Online, via ons uitgebreide netwerk van apotheken, via de app én in onze Café Beauté conceptstores in Hasselt en Mol vind je Camille haar eerste, unieke make-upcollectie. De wereld van muziek en make-up harmonieus komt zo harmonieus samen in een betoverende symfonie van kleur en glans. De collectie bestaat uit onder andere een gezichts- en bodycrème, samengesteld met 93% natuurlijke ingrediënten. De dagcrème en primer zijn verwerkt in één product. Met de cream blush stick geef je je wangen een natuurlijke blos en met de lipgloss je lippen een prachtige glans. Met de sky lashes verbeter je je wimpers. Naast een oogschaduwpallet en de skyliner oogpotloden, zijn de vloeibareoogschaduw (stardust topper) en de 100% vegan make-upborstels absolute toppers. De collectie is gebaseerd op skinclusivity, waardoor ze geschikt is voor alle leeftijden, bestaat uit een breed scala aan kleuren, wat typerend is voor Camille en geschikt voor alle huidtinten, ondertonen en huidtypes. Ze is multifunctioneel. Zo kan je de blush gebruiken als lippenstift of oogschaduw. Als je twee blush sticks mengt, krijg je een mooie, warme, rozige glowy tint. De oogschaduwtopper is een highlighter of een extra touch op je lippen. Camille was nauw betrokken bij de ontwikkeling van haar eigen make-uplijn, een droom die voor haar in vervulling gaat. Bij het verschijnen van de uitgebreide, betaalbare collectie, zal je merken dat deze effectief geïnspireerd werd door haar songs. Door de sociale media experimenteren heel wat meisjes al op jonge leeftijd met make-up. Daar spelen wij verantwoord op in. Onze populaire K3-boxen binnen het Cent Pur Cent Kids-segment zijn daar een goed voorbeeld van. Met de uitgebreide, exclusieve en gelimiteerde make-upcollectie van Camille, zetten we de volgende stap. Niet alleen in de telenovelle Milo, maar ook in het dagelijkse leven gebruikt ze make-up, dus was het maar een kleine stap om samen met haar deze bijzondere collectie te ontwikkelen,” zegt Caroline Rigo enthousiast.

Vanaf 24 april is de ‘Camille by Cent Pur Cent’ make-upcollectie beschikbaar via een uitgebreid netwerk van apotheken, online, via de Cent Pur Cent-app en in de Café Beauté-conceptstores van Hasselt en Mol. Meer info vind je op www.centpurcent.com.