Boyzone headliner op "I love the 90's The Party"

i love the 90s

25 Jaar na hun doorbraak met de wereldhit ‘Love Me For A Reason’, neemt de Ierse boysband Boyzone met de ‘Thank You & Goodnight’-tournee officieel afscheid van het publiek. Ronan Keating, Shane Lynch, Keith Duffy en Mikey Graham nemen op zaterdag 13 april afscheid van hun Belgische fans in de Hasseltse Ethias Arena op ‘I Love the 90’s – The Party’. Medeorganisator Kris Bloemen: “Na Steps, Five, Aqua, Scooter en Hanson, hebben we met het Boyzone van Ronan Keating opnieuw een wereldband gestrikt. Het wordt een avond waarop we geschiedenis schrijven, want dit wordt de allerlaatste keer Boyzone op Belgische bodem. Het continu groeiende, internationale succes van onze party in combinatie met het afscheid van Boyzone, gaat zorgen voor een stormloop op de tickets. Je kan best niet te lang wachten en snel schakelen als je I Love the 90’s op 13 april niet wil missen.”

Het was muziekmanager Louis Walsh die Boyzone in 1993 oprichtte. Geïnspireerd door het succes van het Britse Take That en de Amerikaanse Backstreet Boys, bracht Walsh Ronan Keating, Keith Duffy, Shane Lynch en wijlen Stephen Gately, die tien jaar geleden onverwacht stierf in z’n slaap, samen. ‘Love Me For A Reason’, hun 2de single, was meteen goed voor de internationale doorbraak en een nummer 1-hit in Vlaanderen. In de zomer van 1995 kwam hun debuutalbum ‘Said and done’ uit, met de hitsingles ‘Key To My Life’, ‘So Good’, ‘Coming Home Now’ en ‘Father And Son’. Eén jaar later, na het uiteenvallen van Take That, werd Boyzone de populairste Europese boysband. Het tweede album ‘A Different Beat’ verkocht wereldwijd meer dan twee miljoen exemplaren. Hun single ‘Words’ was goed voor een internationale hit en een nummer 1 hit in het Verenigd Koninkrijk. Boyzone-frontman Ronan Keating stond in 1997 met zijn band op het podium van het Eurovisiesongfestival. Met het nummer ‘Picture Of You’, tevens de themasong van de Mister Bean-film ‘The Ultimate Disaster Movie’, scoorde Boyzone opnieuw een dikke hit. Op het derde album stonden de hitsingles ‘Baby Can I Hold You’ en ‘All That I Need’. Dankzij een compositie van Andrew Lloyd Webber, Jim Steinman en Nigel Wright, scoorde Boyzone in 1998 een dijk van een hit met de meeslepende mid-tempo ballade ‘No Matter What’.

Na 25 jaar, miljoenen albums, gouden- en platina awards en onderscheidingen, uitverkochte concerten en tournees, neemt Boyzone afscheid van de internationale muziekwereld met hun ‘Thank You & Goodnight’-tournee. In België krijgen de band (in originele bezetting) en hun fans een uniek afscheid, want op 13 april zijn ze de headliners op ‘I Love the 90’s – The Party’. Vengaboys, DJ Sash, 2Fabiola, Snap, resident-DJ Ward en Faithless-frontman Maxi Jazz vervolledigen de indrukwekkende affiche.

Voor tickets en meer info, www.ilovethe90s.be.

(Eerder bericht:)

De Hasseltse Ethias Arena maakt zich klaar voor een nieuw rondje ‘I Love the 90’s – The party’ op zaterdag 13 april 2019.Net als de voorbije jaren worden er opnieuw vele duizenden children en fans van de 90’s verwacht op de grootste indoor 90’s party van Europa. Vanaf deze week lossen de organisatoren elke vrijdag een nieuwe naam en de eerste die ze aankondigen is Faithless-frontman Maxi Jazz. Met hun mix van triphop, hiphop, pop, club en progressive trance domineerde Faithless in de jaren negentig de internationale hitlijsten. In ’95 was het meteen raak met hun debuutsingle, ‘Salva Mea’ (‘Save Me’), een nummer dat meer dan 1.000.000 keer werd verkocht. Met ‘Insomnia’ (’96) en ‘God Is a DJ’ (’98) werd hun hitstatus bevestigd en speelde de band op de grootste festivals (Rock Werchter, Main Stage) en in uitverkochte concertzalen, waaronder het Antwerps Sportpaleis.

“Maxi Jazz staat al jaren op ons verlanglijstje en eindelijk hebben we een agenda-match. Hij weet als geen ander hoe hij de massa moet bespelen en entertainen. Gegarandeerd brengt hij iedereen aan het dansen met zijn Faithless-hits uit de 90’s, de stomende beats en zijn doordringende, rauwe, donkere stem”, zegt organisator Kris Bloemen.

Exclusieve pré-party
Voor 2000 mensen begint ‘I Love the 90’s – The party’ al op zaterdag 12 januari 2019 met een exclusieve pré-party met DJ Ward in de Hasseltse Area-V. Die ligt naast de Versuz. Kris Bloemen: “Wie al een ticket gekocht heeft of wie van plan is om het de komende dagen te kopen, krijgt inderdaad een uitnodiging. We belonen de vroegboekers, want elke 90ste ticketkoper trakteren we op een legendarische Nokia 3310, dé gsm van de jaren 90-tig. Let op, de acties zijn beperkt tot de eerste 2000 ticketkopers, dus het is echt voor snelle beslissers.”

I love the 90’s – The party vindt op zaterdag 13 april plaats in de Hasseltse Ethias Arena, met o.a. Maxi Jazz van Faithless. Voor tickets en meer info, www.ilovethe90s.be. Volg de party ook op Facebook, en Instagram

(Eerder bericht:)

Iedereen is altijd laaiend enthousiast wanneer I love the 90's - The party weer voor de deur staat. De organisatoren houden er dan ook enorm van om steeds weer opnieuw de jaren 90 op jou los te laten. Voor de editie van 2019 hebben ze dan ook iets leuks in petto! De eerste 2000 ticketkopers mogen GRATIS naar de pre-party van I Love the 90's - The party die doorgaat op 12 januari 2019 in Area-V langs de Versuz Hasselt. Kom jij mee dansen op de 90's beats van onze house DJ Ward en onze special guests? Koop dan snel jouw ticket(s) via onderstaande button.

Maar hier blijft het niet bij... elke 90ste ticketkoper die vóór 1 december 2018 een ticket koopt, krijgt ook een NOKIA 3310 GRATIS! Hoe cool is dat! Lekker old school, gedaan met de smartphones. Heb je al een ticket gekocht? Dan hebben we voor jou alvast een plaatsje gereserveerd op onze pre-party! 

Meld je vandaag ook nog aan als I love the 90's - The party ambassadeur en claim fantastische beloningen!

Beschik je over een sterk netwerk? Ben je ondernemend en kan je vrienden, familie of collega’s overtuigen? Dan ben jij diegene die we zoeken! Want vanaf dit jaar kan je via onze vernieuwde website (www.ilovethe90s.be) ook ambassadeur worden. Verdien fantastische beloningen voor I love the 90's - The party 2019 zoals meet & greets, backstage access, een fles bubbels, VIP-tickets en nog veel meer. Meld je vandaag nog gratis aan!

I love the 90's The Party vindt plaats op zaterdag 13 april 2019, in de Ethias Arena in Hasselt. 

I love the 90's - the party
Zaterdag 13 april 2019
Ethias Arena, Hasselt