Daniel Sloss komt in 2023 naar Antwerpen, Gent en Brussel

daniel sloss

‘Daniel Sloss - Can’t' is de geheel nieuwe, twaalfde soloshow van de Schotse internationale comedy-superster en we zijn verheugd Daniel in november 2023 opnieuw te verwelkomen in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Koninklijk Circus Brussel. Deze tour is al de achtste van Daniel in België.

Daniel's eerdere baanbrekende, wereldwijde hits zijn onder meer 'HUBRiS' ('s werelds grootste solo-comedy-tour en vijfde grootste evenement qua ticketverkoop voor het grootste deel van 2021, zoals gerapporteerd in Pollstar) en 'X' (zijn veelgeprezen meesterwerk over aanranding 'X' toerde non-stop voor 300 optredens gedurende 17 maanden over de hele wereld, door Europa, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Australië, Hong Kong, Japan en zelfs in een arena in Moskou - en werd Ruslands grootste Engelstalige comedyshow ooit en zorgde met een grap over het belang van seksuele voorlichting – niet alleen een taboe-onderwerp in het Rusland van Poetin, maar zelfs een illegaal topic.) De film van 'X' is te zien op HBO in de VS, Canada en was de eerste Britse comedyspecial met een Britse première in bioscopen, na een landelijke release op Vue.

Daniels eerste boek "Everyone You Hate is Going to Die" werd in 2021 uitgegeven door Knopf, het prestige imprint van Penguin Random House, en zijn Netflix-specials 'DARK' en 'Jigsaw' worden beide gestreamd in 190 landen, in 26 talen. Het roemruchte 'Jigsaw' krijgt de credits voor het veroorzaken van meer dan 200.000 relatiebreuken en 300 echtscheidingen wereldwijd (fans brengen zelfs hun scheidingspapieren mee om ze door Daniel te laten signeren op shows).

Hij heeft zeven solo off-Broadway seizoenen uitverkocht in New York, verscheen tien keer op de Amerikaanse tv in 'Conan', brak box office records op het Edinburgh Festival Fringe en toerde in 53 landen (tot nu toe) - 'Can't' is zijn nieuwe show en het is een strikt beperkte tour. Tickets kopen zodra ze in verkoop gaan, is het beste advies dat iemand je kan geven.

Daniel Sloss treedt in 2023 op in Stadsschouwburg Antwerpen op 6 november, Capitole Gent op 7 november, en Koninklijk Circus Brussel op 8 november. Tickets zijn voor iedereen te koop vanaf vrijdag 16 december om 10 uur, via LiveComedy.be.

Daniel Sloss - Can't
6, 7 & 8 november 2023
Antwerpen, Gent & Brussel