"Charlie and the Chocolate Factory" komt terug naar Antwerpen in februari 2024

charlie and the chocolate factory

Na een fantastisch avontuur en meer dan 50 voorstellingen in Antwerpen, Gent en Hasselt, sluiten Willy Wonka en zijn Oempa Loempas op zondag 26 februari 2023 definitief de poorten...SCHRAP DAT EN SPOEL TERUG!! 'Charlie and the Chocolate Factory' gaat door!

Aangezien het publiek maar gulzig blijft smullen van de heerlijke familiemusical, worden de aangrijpende smeekbedes van de chocoholics naar nog meer 'Charlie and the Chocolate Factory' verhoord. In februari 2024 keert de bejubelde eerste Vlaamse versie van deze Broadwaymusical terug naar de Koekenstad en wordt Stadsschouwburg Antwerpen opnieuw omgetoverd tot Willy Wonka's magische chocoladefabriek.

Bij de start van de krokusvakantie, vanaf vrijdag 9 februari 2024, worden de poorten voor jong en minder jong geopend en is Antwerpen opnieuw the place to be om je te laten onderdompelen in de wondere wereld van 'Charlie and the Chocolate Factory'!

De plaatsen voor deze korte, maar krachtige en smaakvolle run van slechts 3 weken (tot en met 25 februari 2024) zijn beperkt, wacht dus niet té lang om je Gouden Tickets te reserveren via www.deepbridge.be !

(Eerder bericht:)

Bekijk hier nu de aftermovie van de première. Extra show in Stadsschouwburg Antwerpen op 5 januari 2023 om 14.00u.

Voorbije zaterdag vond de première van Charlie & the chocolate factory plaats in Stadsschouwburg Antwerpen. Onder massale belangstelling van een heleboel BV's kon men nadien enkel maar goedkeurende commentaren vernemen. Ook Jongerenplaneet was erbij, en dit is onze bevinding.

Recensie door Jongerenplaneet.be
Deze versie van Charlie & the chocolate factory is beslist de moeite waard om te gaan bekijken. Ook al ken je het verhaal misschien al door en door van de filmversie, de productie heeft ervoor gezorgd dat je in deze musical nog veel nieuwigheden ontdekt. Bovendien zorgt de humor en de stijl van regisseur Stany Crets voor een verfrissende aanpak die zowel jong en oud kan bekoren, en daarbij het verhaal ook een Vlaams tintje geeft.

Nordin De Moor draait al jaren mee in de musicalwereld, en hij draagt zijn rol als Willy Wonka op een voortreffelijke manier. In de première werd Charlie gespeeld door de 12-jarige Mauro Degroote. Het is niet te merken dat dit zijn eerste professionele productie is. Vanaf de eerste minuut grijpt hij de aandacht van het publiek en gaat op geen enkel moment vervelen. Hij blijft van begin tot eind toonvast en uiterst geloofwaardig in zijn rol. De synergie met Nordin als Willy Wonka zit zeer goed.

De typische Stany Crets humor komt voornamelijk tot uiting in de personages van bompa Jos, omroepers Jerry & Cherry, Augustus Gloop en zijn mama, maar ook door Astrid Stockman die in de rol van mrs Teavee verrast. Wanneer het geheel dan ook nog eens begeleid wordt door een live orkest voor klassiekers als 'candy man', 'I've got a golden ticket' en 'Oompa loompa', is de keuze vlug gemaakt: koop je tickets voordat het te laat is ...

Bekijk hier de aftermovie van Deep Bridge zelf:

(Eerder bericht:)

De cast van de eerste Vlaamse musicalversie van ‘Charlie and the Chocolate Factory’, met o.a. sopraan en klassiek pianiste Astrid Stockman, Yemi Oduwale (‘Dertigers’), Sali Haidara (#LikeMe), Nordin De Moor (Willy Wonka), Koen Van Impe (Grandpa Joe), Hans Peter Janssens (Mr Salt) en andere musicaltoppers, was al zo goed als helemaal bekend. Er restte wel nog één belangrijke vraag: Wie wordt Charlie?

Die keuze werd onlangs gemaakt uit de laatste 19 kinderen, van de meer dan 300 die in april 2022 aan het avontuur begonnen, tijdens de opnames van de liveshow ‘Meet the Charlies’, die vanaf 8 november op Pickx+ (Proximus) te zien zal zijn. Na leuke groepsnummers en battles werden door een vakjury (Stany Crets, Floris Devooght, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke) + familiejury (Evy Gruyaert) de 3 jonge sterren gekozen die afwisselend de meest begeerde kinder-/hoofdrol van dit theaterseizoen mogen vertolken.

De 9-jarige Viktor Kryeziu uit Kester (Gooik), de 12-jarige Mauro Degroote uit Deerlijk en de 14-jarige Senn Dauwe uit Zele kregen uiteindelijk het ‘Gouden Ticket’. Zij mogen zich dus opmaken om vanaf 10 december 2022 als Charlie het publiek in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt mee te nemen in de knotsgekke wereld van Willy Wonka's chocoladefabriek.

16 Oompa-Loompas 
Onder de laatste 19 kinderen, die stuk voor stuk ijzersterk presteerden tijdens de opnames, ook géén verliezers. De 16 jonge sterren die net naast de hoofdrol grepen, mogen zich namelijk allemaal al zingend en dansend uitleven als de heerlijke Oompa-Loompas. Onderstaand een overzichtje van dit bruisende talent per provincie: 
Limburg: Nina Gysen (10, Bree)
Antwerpen: Elise Goossens (10, Ranst), Sam De Kerf (10, Hoboken), Lien Crab (11, Merksplas), Mac Di Bono (12, Lier) en Matthijs Vochten (12, Antwerpen)
0ost-Vlaanderen: Sanne Van Zwam (11 jaar, Melsele) en Marie De Cat (11 jaar, Dendermonde)
West-Vlaanderen: Nooni Merchiers (12, Vlissegem (De Haan))
Vlaams-Brabant: Rio Viotela Ceballos (9, Ternat), Hebe Hansen (9, Langdorp), Juul Kolacny (11, Landorp), Liv Verheyden (12, Scherpenheuvel-Zichem), Fien Vosters (12, Tielt-Winge), Charlize Fobe (12, Asse) en Hannelore De Swert (12, Grimbergen)

Op dinsdag 8 november om 20u40 kan je op Pickx+ genieten van de wervelende liveshow 'Meet the Charlies' en uitgebreid kennismaken met al deze jonge sterren!

‘Charlie and the Chocolate Factory’ gaat in première op 10 december 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen en zal vanaf 12 januari 2023 ook te zien zijn in Capitole Gent en vanaf 26 januari in Trixxo Theater Hasselt . Tickets & info: www.deepbridge.be

(Eerder bericht:)

Vanaf december 2022 tovert productiehuis Deep Bridge de Stadsschouwburg van Antwerpen en aansluitend in januari 2023 ook Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt, om tot Willy Wonka’s chocoladefabriek met een Vlaamse versie van de Broadway- en West-End musical ‘Charlie and the Chocolate Factory’. ‘Charlie and the Chocolate Factory’ is een musical om duimen en vingers van af te likken. De musical is gebaseerd op het gevierde boek van Roald Dahl ('Matilda', 'De Grote Vriendelijke Reus' en 'De Reuzenperzik'). Nordin De Moor is in deze nieuwe versie de excentrieke Willy Wonka en onder andere Astrid Stockman, Yemi Oduwale en Sali Haidara spelen mee in een cast die verder ook nog barst van de musicaltoppers, maar...

Wie wordt Charlie?
Het grootste vraagteken is nu nog: Wie wordt Charlie? Deep Bridge gaat op zoek naar waanzinnig, jong musicaltalent, niet alleen om te schitteren in deze uitdagende rol, maar ook naar kinderen die het volwassenensemble kunnen vervolledigen. Ze zoeken dus ‘De Kindercast’. Omdat ze zoveel mogelijk kinderen - tussen 6 en 13 jaar - de kans willen geven om auditie te doen voor deze prachtige musical, komt Deep Bridge met het castingteam naar Stadsschouwburg Antwerpen (8 april), Capitole Gent (12 april) en Trixxo Theater Hasselt (13 april), de theaters waar deze musical ook zal spelen.

Aanmelden voor deze eerste auditieronde, kan via deze link: http://deepbridge.be/audities-charlie
De geselecteerden voor de kindercast worden meegenomen doorheen verschillende etappes in THE CHARLIE ACADEMY. The Charlie Academy is een traject met als einddoel het bepalen wie de rol van Charlie op zich zal nemen en wie tot het kinderensemble zal behoren. Meer info over dat spannende traject kan je HIER vinden!

Profiel Kindercast
Deep Bridge is op zoek naar jongens en meisjes tussen 6 en 13 jaar (geboren in 2016 tot 2009)
· alle etniciteiten zijn welkom
· je hebt een kinderstem, je stem mag nog niet ‘gezakt’ zijn
· je hebt lef en bent erg enthousiast
· je zingt erg goed
· je hebt een jonge en oprechte uitstraling
· je beweegt goed en je hebt veel ruimtegevoel

Karakters Kindercast
Charlie is een bescheiden en rechtschapen jongen met een slimme kijk op het leven. Hij is erg inventief en gebruikt de vuilnisbelt naast zijn armtierig huis als creatieve broedplaats voor zijn uitvindingen. Zijn gezin heeft het niet breed, en ze hebben vaak niet voldoende te eten, maar toch weigert hij om een extra portie eten te nemen, want dat zou ertoe leiden dat een ander familielid minder te eten heeft. Zo ene. Charlie heeft het altijd een beetje koud, heeft elk recht om te klagen, maar toch zal je hem nooit horen zeuren. Ook niet als hij geconfronteerd wordt met de andere ticketwinnaars en hun hebzuchtige gedrag. Hij heeft enorm veel verbeelding en is gefascineerd door Willy Wonka en zijn mysterieuze Chocoladefabriek. Hij houdt immens veel van chocolade en deelt één keer per jaar zijn verjaardagscadeau, een Wonkareep, met zijn mama en grootouders.

Het kinderensemble bestaat uit nieuwsgierige kids die ook een glimp willen opvangen van die Willy Wonka, boze kids die hoopten op een Gouden Ticket maar daar net naast grepen, kids die ook in dezelfde stad als Charlie wonen en winkelen met hun ouders in dezelfde shop als Charlie’s moeder. Daarnaast spelen de leden van het kinderensemble samen met het volwassenensemble ook de gekke Oompa Loompa’s.

‘Charlie and the Chocolate Factory’ gaat in première op 10 december 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen en zal vanaf 12 januari 2023 ook te zien zijn in Capitole Gent en vanaf 26 januari in Trixxo Theater Hasselt . Tickets & info: www.deepbridge.be

!! RANG UPGRADE !!
Boek tot 31 maart 2022 je tickets en krijg een gratis rang-upgrade cadeau.
Voor Golden Seat betaal je de prijs van Categorie 1, voor Categorie 1 betaal je de prijs van Categorie 2, enzovoort.

(Eerder bericht:)

Vanaf december 2022 tovert productiehuis Deep Bridge de Stadsschouwburg van Antwerpen en aansluitend in januari 2023 ook Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt, om tot Willy Wonka’s chocoladefabriek met een Vlaamse versie van de Broadway- en West-End musical ‘Charlie and the Chocolate Factory’. Een nieuwe musical om duimen en vingers van af te likken, gebaseerd op het boek van Roald Dahl, waarin - en dat wist je al - de onnavolgbare Nordin De Moor als knotsgekke Willy Wonka in de voetsporen treedt van Johnny Depp en Gene Wilder.

Een Vlaamse Willy Wonka hadden we dus al, maar wie kruipt er in de huid van o.a. Grandpa Joe, Mrs Green, Mr Salt, Mrs Bucket, Mr Beauregarde, Cherry, Mrs Teavee,…? Dat werd op woensdag 9 maart onthuld tijdens een geanimeerde castvoorstelling in The Chocolate Line van smakenacrobaat en chocoladekunstenaar Dominique Persoone. Dominique opende als gastheer persoonlijk de deuren van zijn eigen chocolate factory in het Paleis op de Meir voor deze castvoorstelling en zorgde voor een felgesmaakte extra zoete toets.

Met gepaste trots stelde regisseur Stany Crets zijn heerlijke cast voor en toverde daarbij drie verrassende namen uit zijn hoge hoed. Zo mag klassiek pianiste en sopraan Astrid Stockman zich opmaken voor haar debuut in de hoofdcast van een musical. Astrid zal de hoge noten pakken als Mrs Teavee, mama van Mike Teavee, gespeeld door Vincent Van Gorp. Nog een onverwachte musicaldebutant is Yemi Oduwale. De sympathieke acteur die bij het grote publiek bekend werd door zijn rol als Elias Seffa in de populaire Eén-reeks ‘Dertigers’ en in het voorbije seizoen van ‘Dancing With The Stars’ (Play4) liet zien ook over een fraai stel dansbenen te beschikken, mag zich uitleven als de hebberige Mr Beauregarde. Yemi krijgt als musicaldochter niemand minder dan Sali Haidara - aka Maria Hernandez in de waanzinnig populaire Ketnet-serie '#LikeMe' - die gestalte zal geven aan Violet Beauregarde. Ondanks dat ze musical studeerde aan de Fontys Hogeschool in Tilburg, is het voor Sali ook de eerste rol in een hoofdcast van een professionele musicalproductie.

Astrid, Yemi en Sali zullen niet alleen met de nodige liefde omringd worden in deze spannende onderneming, maar vooral met heel veel expertise en kwaliteit, want wat dacht je van deze kleppers die Stany verder wist te strikken voor zijn ‘Charlie and the Chocolate Factory’-hoofdcast: 
Voor de belangrijke en dragende rol van Grandpa Joe, de grootvader van Charlie Bucket in dit meeslepende verhaal, kan Stany rekenen op Koen Van Impe. Koen, die binnenkort ook als Kapitein Von Trapp zal schitteren in ‘The Sound of Music’, mag dus opnieuw een mooie hoofrol aan zijn al indrukwekkende palmares toevoegen. En wat dan gezegd van Hans Peter Janssens? Hans Peter is ongetwijfeld dé vaandeldrager van de Belgische musical en zorgt in deze productie als Mr Salt, de rijke eigenaar van Salt’s Nuts en vader van Veruca Salt, voor nog een extra kruiding op sterrenniveau!

Met ook nog Ann De Winne (Grandma Josephine), Liv Van Aelst (Grandma Georgina + alternate Mrs Teavee), Steve De Schepper (Grandpa George), Isabelle Heremans (Mrs Green), Laura Seys (Mrs Bucket), Maja Van Honsté (Cherry), Steven Colombeen (Jerry), Marisa Van der Meer (Mrs Gloop), Lloyd Russel (Augustus Gloop) en Nori De Winter (Veruca Salt) als smaakmakers, wordt het nu al likkebaardend uitkijken naar wat er vanaf december 2022 geserveerd zal worden.

‘Charlie and the Chocolate Factory’ gaat in première op 10 december 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen en zal vanaf 12 januari 2023 ook te zien zijn in Capitole Gent en vanaf 26 januari in Trixxo Theater Hasselt . Tickets & info: www.deepbridge.be

(Eerder bericht:)

Van ‘dit wil ik graag zien’ en ‘wij hebben al tickets’ tot ‘wij komen zeker genieten van deze zoete-zonde-musical’, het is maar een kleine greep uit de vele positieve reacties die je samen met de vele likes en shares terugvindt op de sociale media wanneer het gaat over de magische intocht van Willy Wonka in de Antwerpse binnenstad. Volgend jaar, vanaf 11 december 2022, wordt de ‘Koekenstad’ het walhalla voor chocoladeliefhebbers in musicalvorm, want vanaf dan kan je in de Stadsschouwburg terecht voor de Vlaamse versie van ‘Charlie and the Chocolate Factory’. Hoofdrolspeler Nordin De Moor opent nu al online de deuren van zijn chocoladefabriek, met een straffe trailer die je onderdompelt in het avontuur. Waar Willy Wonka passeert, veranderen de Antwerpse landmarks in een kleurrijk snoepdecor. De Antwerpse kathedraal in chocolade, of de Groenplaats als grote snoeptuin… in Willy Wonka’s magische wereld kan het allemaal.

Met dit lanceringsmoment is de officiële kick-off gegeven voor het grote avontuur. Binnenkort worden er nog meer namen van de cast bekendgemaakt en lanceert Deep Bridge ook wat een unieke zoektocht naar Charlie belooft te worden. Om het aftellen draaglijk te maken, geniet je tot 11 juli van een gratis range-upgrade bij aankoop van je tickets.

Na o.a. ‘MAMMA MIA!’ en ‘The Sound of Music’, wordt ‘Charlie and the Chocolate Factory’ de volgende grote Deep Bridge-musicalproductie. De musical is gebaseerd op het succesvolle boek van Roald Dahl, met muziek van Marc Shaiman en Scott Wittman (Hairspray, Mary Poppins Returns), en naar een scenario en script van David Greig (Dunsinane, Local Hero). Een chocolade tuin, een leger van eekhoorns en de eigenaardige Oompa-Loompas moet je zelf gezien hebben voordat je het gelooft.

‘Charlie and the Chocolate Factory’ met 'Willy Wonka' Nordin De Moor speelt vanaf 11 december 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets en info, www.deepbridge.be


(Eerdere berichten - data niet meer correct!!!)

Na ‘MAMMA MIA!’ en ‘The Sound of Music’ pakt Deep Bridge vanaf december 2021 opnieuw uit met een eigen Vlaamse versie van een internationale titel. Over anderhalf jaar opent Willy Wonka’s mysterieuze chocoladefabriek de deuren in de Antwerpse Stadsschouwburg. Na Broadway en West End kan je er terecht voor de Vlaamse versie van de Roald Dahl-klassieker ‘Charlie and the Chocolate Factory’.

De eigenzinnige, kleurrijke Willy Wonka wordt gespeeld door Nordin De Moor. "Na zijn glansrol 4 jaar geleden in de musical ‘Chaplin’, is Nordin klaar voor Willy Wonka, een rol die hem op het lijf geschreven is en waar hij gegarandeerd opnieuw mee zal verbazen”, klinkt het bij de producent.

Het verhaal van ‘Charlie and the Chocolate Factory’ is gebaseerd op het boek van Roald Dahl en betovert de wereld al meer dan 50 jaar. Het boek werd verfilmd met Gene Wilder en recenter Johnny Depp in de rol van Willy Wonka. De musical speelde eerder op de Londense West End en Broadway. 
De wereldberoemde Willy Wonka opent de poorten van zijn mysterieuze fabriek, maar alleen voor enkele gelukkigen. De jonge Charlie Bucket en vier andere gouden ticketwinnaars gaan op een onvergetelijke reis in de wondere wereld van Willy Wonka’s chocoladefabriek. Een chocolade tuin, een leger van eekhoorns en de eigenaardige Oompa-Loompas moet je zelf gezien hebben voordat je het gelooft. ‘Charlie and the Chocolate Factory’ is een spectaculaire nieuwe musical boordevol zoete traktaties. 

Nordin is een vaste waarde in de Deep Bridge producties. Hij speelde Brad Majors in de ‘Rocky Horror Show’ en Patsy in 'Spamalot'. Met zijn vertolking van Thomas Andrews in ‘Titanic’ op het Donkmeer, kon hij opnieuw rekenen op lovende kritieken. In de spektakelmusicals van Studio 100 heeft hij een vaste stek in het ensemble en als understudy. Met zijn rol als Willy Wonka stapt hij nu door de grote poort naar binnen, in wat één van de meest verrassende familievoorstellingen van 2021 belooft te worden.

“Nordin is een klasbak. We hebben al vaak samengewerkt en keer op keer is dat een plezier geweest. Of Nordin nu een plaats in het ensemble inneemt of een hoofdrol, dat is altijd met veel goesting en vakmanschap. Naast een fijn mens is Nordin een natuurtalent. We zijn blij dat hij deze rol ziet zitten en meteen toehapte zodra deze titel bij ons ter sprake kwam. De erfgenamen van Roald Dahl, die toekijken op deze productie, hebben hem onmiddellijk goedgekeurd”, klinkt het bij Deep Bridge.

“Dit wordt voor mij veruit de lekkerste show die ik ooit gedaan zal hebben”, zegt Nordin De Moor“Als chocoholic zal geen enkele chocoladereep in deze voorstelling veilig zijn voor mij en dat is een belofte! Dankbaar om deze unieke kans, maar ook omdat ik een eigen twist mag geven aan Willy Wonka, het geweldige personage uit het unieke brein van Roald Dahl. Een kleurrijk avontuur staat er mij en het publiek te wachten, want dit is een musical die je moet gezien hebben én voor het eerst in een Vlaamse uitvoering. Ik kijk er nu al naar uit!”

Ondertussen wordt er bij Deep Bridge verder gepuzzeld aan de cast. “De kinderrollen van Veruca Salt, Mike Teevee en Charlie Bucket worden – net als op de Londense West End - door kinderen gespeeld. Heel binnenkort lanceren we die audities. De zoektocht wordt bijzonder.”

De Vlaamse versie van ‘Charlie and the Chocolate Factory’, met Nordin De Moor als Willy Wonka, speelt vanaf december 2021 in de Antwerpse Stadsschouwburg. Info en tickets vind je op www.deepbridge.be

charlie

(eerder bericht)

Vanaf 16 december 2021 tovert Deep Bridge de Antwerpse Stadsschouwburg om tot Willy Wonka’s chocoladefabriek met een Vlaamse versie van de Broadway en West-End musical ‘Charlie and the Chocolate Factory’.

“Het verhaal van Charlie en Willy Wonka kent iedereen, het boek van Roald Dahl is een klassieker. We hebben de voorstelling in Londen gezien en het creatieve vat waaruit je als producent mag tappen om dit kleurrijke verhaal op het podium te brengen, is gigantisch. De zoektocht naar onze eigen Willy Wonka zal snel starten. Maar ook de rest van de casting wordt een avontuur. Anders dan bijvoorbeeld op Broadway zullen alle kinderrollen, waaronder Veruca Salt, Mike Teevee en natuurlijk ook Charlie Bucket, door kinderen worden gespeeld”, zo klinkt het bij de producent. 

Van boek naar film naar musical 
Het verhaal van ‘Charlie and the Chocolate Factory’ heeft de wereld al meer dan 50 jaar betoverd. Roald Dahl (Matilda, De Grote Vriendelijke Reus en De Reuzenperzik) publiceerde dit veelgeprezen boek in 1964. Zijn inspiratie voor het verhaal kwam toen hij zelf nog op school zat. Als leerling ontving hij vaak testpakketjes van de twee grootste chocoladefabrieken in Engeland in ruil voor zijn mening. Deze fabrieken deden zeer beschermend en mysterieus over hun recepten, want beiden hadden ervaring met het sturen van spionnen naar elkaars fabriek om deze te stelen. 

Het boek werd voor een eerste keer verfilmd in 1971 met een onweerstaanbare Gene Wilder in de rol van Willy Wonka. In 2005 volgde de remake door Tim Burton met Johnny Depp in de hoofdrol. De nieuwe muziekscore van Marc Shaiman en Scott Wittman (Hairspray, Mary Poppins Returns), en een script van David Greig, maken van ‘Charlie and the Chocolate Factory’ een musical om duimen en vingers van af te likken. De musical ging in première in London in 2013 en beleefde zijn Broadwaypremière in 2017. Leuk weetje: De musical is een eerbetoon aan de film uit 1971, met liedjes uit de film, waaronder ‘Candy Man’, ‘I've Got a Golden Ticket’, ‘Oompa Loompa Song’ en ’Pure Imagination’. 

Het verhaal van ‘Charlie And The Chocolatefactory’ 
De wereldberoemde Willy Wonka opent de poorten van zijn mysterieuze chocoladefabriek, maar alleen voor enkele gelukkigen die het Gouden Ticket in één van zijn chocoladerepen vinden. De arme Charlie Bucket en vier andere jonge winnaars gaan op een onvergetelijke reis in de wondere wereld van Willy Wonka’s chocoladefabriek. Op het einde van de dag heeft Willy Wonka een wel heel vreemd verzoek voor de kinderen. 

Een tuin van chocolade, een leger eekhoorns en de eigenaardige Oompa-Loompas moet je zelf zien voor je het kan geloven! ‘Charlie and the Chocolate Factory’ wordt een verrukkelijke musical boordevol zintuiglijke traktaties. Je zal er geen genoeg van krijgen! 

Boek je gouden ticket
De Vlaamse versie van de musical ‘Charlie and the Chocolatefactory’ speelt vanaf 16 december 2021 in de Antwerpse Stadsschouwburg. Vanaf 5 februari 2020 kan je je Golden Tickets boeken op www.deepbridge.be. De eerste twee weken van de ticketverkoop geldt een lanceringskorting. 

Musical Charlie and the Chocolate Factory
Vanaf 10 december 2022
Stadsschouwburg, Antwerpen & Capitole, Gent & Trixxo Theater, Hasselt