Back to the 90's & Nillies twee zaterdagen op rij in Sportpaleis

back to 90 & 00

In 2020 is Back to the 90's & Nillies er niet één, maar twee keer in het Sportpaleis. Helemaal overdonderd door het recordtempo waaraan de tickets voor zaterdag 4 april aan de deur uitvliegen, kondigt Star Events samen met MNM en zot veel enthousiasme maar al te graag de komst van een tweede showdatum aan, op zaterdag 28 maart 2020!

Dus niet één, … maar twee zaterdagen op rij zal MNM het Sportpaleis omtoveren tot de allergrootste en meest zinderende 90s & Nillies-feesttempel aller tijden! Livin’ la vida loca!

Bemachtig NU snel één van de felbegeerde tickets voor het grootste 90s & Nillies-feest van de Benelux en party like it’s 1999 samen met je vrienden! Mis ook het unieke aanbod van de Framilie tickets (4+1 gratis!) zeker niet!

Niemand minder dan Viktor Verhulst & Kobe Ilsen, Push Live (Universal Nation), DJ F.R.A.N.K. en Erwin De Nul staan alvast te popelen om het kot in vuur en vlam te steken. Ook benieuwd naar alle andere kleppers van formaat? Luister dan iedere week naar MNM en kom het als eerste te weten!

90s & Nillies lovers, … Let’s get this party started!

Tickets
Day Ticket: 42,90 euro
Framilie 4+1 FREE PACKAGE: 171,60 euro – OPGELET: verplicht om allemaal (5 personen) samen op hetzelfde ogenblik het Sportpaleis binnen te gaan.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Officiële website: https://www.the90s.be

Back to the 90's & Nillies
Zaterdag 28 maart & zaterdag 4 april 2020
Sportpaleis, Antwerpen