Superster van Britse comedy Alan Carr voor het eerst in België

alan carr

Een van de succesvolste Britse hedendaagse comedians, Alan Carr heeft zonet een korte tour langs het Europese vasteland aangekondigd. Twee van de tien aangekondigde data bevinden zich in België, wat betekent dat Alan Carr voor het eerst naar ons land komt. Hij speelt in het Koninklijk Circus in Brussel op 17 oktober 2022 en in Stadsschouwburg Antwerpen op 18 oktober 2022.

Alan Carr trekt opnieuw op tour met een nagelnieuwe stand-up show 'Regional Trinket'. Van de opwindende high van zijn met sterren bezaaide huwelijksdag naar de low van een lockdown waarin hij vast zat op een boerderij, er is veel veranderd sinds Alans laatste tour, niet in het minst Alan zelf. Nu draait alles om geluk en vreugde vinden in de kleine dingen. Waarom zou je immers een nationale trots willen zijn, als je ook een lokale snuisterij kan zijn?

Alans unieke stijl van humor en moeiteloze podiumpresence maakte van hem één van de succesrijkste en meest geliefde Britse comedians. Met 16 seizoenen van Chatty Man op Channel 4 achter de rug, viel Alan meermaals in de prijzen, waaronder de publieksprijs NTA in 2015 en een prestigieuze BAFTA in 2013.

De Yap, Yap, Yap tour uit 2015 speelde Alan maar liefst 150 keer in de UK en Ierland en werd op DVD uitgebracht. Zijn eerdere tour Spexy Beast Live (2010-2011) was een arenatour van 33 shows. Alan speelt Regional Trinket sinds 2021 in het Verenigd Koninkrijk en Ierland voor uitverkochte zalen en met uitstekende recensies.

Alan Carr - Regional Trinket
17 oktober - Koninklijk Circus Brussel
18 oktober - Stadsschouwburg Antwerpen

Tickets te koop vanaf maandag 21 maart om 10 uur via LiveComedy.be/alancarr

Alan Carr - Regional Trinket
Maandag 17 & dinsdag 18 oktober 2022
Koninklijk Circus Brussel / Stadsschouwburg Antwerpen