Week van de Belgische muziek van 8 tot 14 februari

week van de belgische muziek

De 'Week Van De Belgische Muziek', een initiatief van het aanspreekpunt voor artiesten en de muzieksector VI.BE, vindt voor de eerste keer plaats van maandag 8 tot en met zondag 14 februari. Tijdens deze week wordt muziek van eigen bodem in de kijker gezet om de zwaar getroffen muzieksector een hart onder de riem te steken. Daarnaast worden tal van andere initiatieven genomen, die samen één grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek vormen.

Online veiling 'BidForLIVE2020'
Er gaan tijdens de 'Week Van De Belgische Muziek' heel wat collector’s items van binnen- én buitenlandse labels, artiesten, concertzalen, clubs, festivals enzovoort onder de hamer ten voordele van het steunfonds LIVE2020. Je kan dus zo'n exclusief collector's item in huis halen!! De online veiling start op maandag 25 januari. Op vrijdag 12 februari vindt als apotheose zelfs een live veiling mét topstukken plaats! Wil je zelf meebieden? Hou dan de website van LIVE2020 in de gaten.

Breng mee ode aan de Belgische muziek
De 'Week Van De Belgische Muziek' wordt afgesloten met een massale ode aan muziek van eigen kweek. Of je nu zingt of rapt, gitaar, trompet of piano speelt, je een lovey dovey dj-set draait of een remix brengt: het maakt niet uit. Ga op zoek naar hét Belgische nummer dat jou nauw aan het hart ligt en doe er op zondag 14 februari om 17 uur je ding mee op je balkon, voor je raam of op de stoep. Laat je straat meegenieten van jouw versie.

Duid de week van 8 tot en met 14 februari alvast met een groot hart aan in je agenda. Maak er samen met ons één grote liefdesverklaring van om Belgische muziek en haar zwaar getroffen sector een hart onder de riem te steken. Liefde klonk nog nooit zo schoon, da’s nu al zeker.

https://vi.be/wvdbm