Album: Lars - Snelle

Vandaag verschijnt ‘Lars’, het nieuwe album van artiest Snelle. Deze plaat is zijn meest persoonlijke tot nu toe en is daarom ook vernoemd naar z’n officiële voornaam. 'Lars' is de uitbreiding van Snelle's in november 2020 verschenen EP 'Sebastiaan', zijn tweede naam.

Single: Thuis - Snelle

Enkele weken na de lancering van de EP ‘Sebastiaan’, doet Snelle er nog een schepje bovenop met ‘Thuis’, zijn eerste kerstsingle. In dit nummer zingt hij openlijk over de verbondenheid van mensen. “Mijn moeder roept al jaren dat ik iets met kerst moet doen qua muziek.

EP: Sebastiaan - Snelle

Hij had het al voorzichtig aangekondigd en vanaf nu is ‘Sebastiaan’, de nieuwe EP van de razend populaire Snelle, ook effectief beschikbaar. Sebastiaan is een verwijzging naar de tweede naam van de artiest, die in het dagelijkse leven Lars Bos heet.

Single: Kleur - Snelle

Met ‘Reünie’, ‘Lippenstift’, ‘Smoorverliefd’ en het album ‘24’ scoorde Snelle de voorbije maanden hit na hit, en met z’n nieuwste single ‘Kleur’ krijgt zijn gouden succesverhaal weer een extra laagje glans. “Het is een liefdesliedje én een ‘ode aan de vrouw’ die kleur geeft aan het leven.