Steun een student met een dichterbijelkaartje

teleblok

De verstrenging van de Covid-19-maatregelen, met onder andere afstandsonderwijs, kwam hard aan voor vele studenten en heeft een impact op hun mentale gezondheid. Binnenkort start de blokperiode en is het belangrijk dat studenten kunnen terugvallen op een sterk sociaal netwerk. De boodschap om zorg te dragen voor elkaar en te vragen hoe het écht met de ander gaat, was nog nooit zo belangrijk. Met de campagne ‘Hoe is’t? Ma echt.?.’ brengt Teleblok deze oproep extra onder de aandacht.

Achter elke sterke student staat een sterke school en studentenvoorziening. Jullie waren enorm flexibel om de studenten zo goed mogelijk op te volgen, te ondersteunen en een kwaliteitsvolle opleiding aan te bieden. Ook daarvoor geven we een welverdiend applaus!

Teleblok brengt studenten dichterbijelkaartjes
De blok komt eraan, maar ‘t is weer van #inuwkot. Met de dichterbijelkaartjes kunnen studenten elkaar een papieren knuffel en bemoedigende woorden sturen. Dat kan gratis, snel en eenvoudig online met dit formulier. Teleblok verzamelt deze mooie woorden en stuurt ze op wanneer studenten dit het meest kunnen gebruiken: de examenperiode. Zo krijgt de ontvanger een hele fijne verrassing in de brievenbus. Perfect om de dag mee te starten! De actie loopt vanaf maandag 16 november, de voorraad is beperkt. 

Toon via je talent dat je aan je student denkt!
In lijn met De Warmste Week roepen wij de omgeving van studenten op om extra te tonen dat ze een netwerk hebben om op terug te vallen. Hoe? Maak eens een nostalgische ‘ik-denk-aan-je’-tegoedbon. Wat dacht je van goed voor een fruitsalade? Of goed voor pizza na je examen? Of goed voor een avondwandeling? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zet jouw uniek talent in en maak je eigen bon.