Snelle concerteert op 4 maart 2022 in Lotto Arena

snelle

Derde keer, goede keer voor het Lotto Arena-concert van artiest Snelle in de Antwerpse Lotto Arena. Door de aanhoudende coronamaatregelen wordt de organisatie verplicht om het uitverkochte optreden opnieuw door te schuiven en dit naar vrijdag 4 maart 2022. In afwachting van Snelle z’n eerste, grootse soloconcert in Vlaanderen, is zijn hitrepertoire de voorbije maanden alleen maar gegroeid. Ook bij ons scoorde hij dikke hits met o.a. ‘In de schuur’ (Ronnie Flex), ‘De overkant’ (Suzan & Freek) én met ‘Blijven slapen’, zijn actuele duetsingle die hij uitbracht met Maan. Het nummer wordt volop gedraaid, is deze week de hoogste Nederlandstalige nieuwe in de Ultratop 50 én is ook terug te vinden op Snelle’s nieuwste album ‘Lars’ dat afgelopen vrijdag verscheen. In afwachting van Snelle z’n eerste uitverkochte Lotto Arena-concert, kan je vanaf 16 april op Netflix kijken naar de documentaire ‘Zonder Jas Naar Buiten’ en daarmee is hij de eerste artiest uit de Lage Landen die deze eer te beurt valt. Via e-mail worden de ticketkopers op de hoogte gebracht.

Na het succes van o.a. ‘Scars’ en ‘Plankgas’ brak singer-songrapper Snelle aka Lars Bos in 2019 door in de Lage Landen met de monsterhit ‘Reünie’.Het album ‘Vierentwintig’ verscheen op 24 oktober 2019, de dag waarop hij 24 werd en werd binnen de 24 uur goud. Na een succesvolle theatertournee, inclusief een uitverkocht optreden in het Leuvense Depot, verkocht Snelle zijn eerste Lotto Arena-concert uit in minder dan 24 uur. Vorig jaar bevestigde hij zijn status met 12 uitverkochte optredens tijdens de ‘Vrienden Van Amstel LIVE!’ Met het succesvolle liedje 'Smoorverliefd' maakte Snelle jongeren attent op de gevaren van het gebruiken van je telefoon tijdens het fietsen. In Nederland scoorde hij na deze nog een nummer #1-hit met ’17 Miljoen mensen’, een duet dat hij uitbracht met Davina Michelle. Daarna volgden de nummers 'Kleur' en de samenwerkingen met Suzan & Freek (‘De overkant’), Ronnie Flex (‘In de schuur’), Danique (‘Thuis’) en Thomas Acda (‘Papa heeft weer wat gelezen’). Deze laatste 4 nummers werden ook in Vlaanderen gretig opgepikt en zijn ook terug te vinden op Snelle z’n EP ‘Sebastiaan’.

In Nederland werd Snelle door Spotify uitgeroepen tot de meest gestreamde artiest van 2020. Snelle schreef muziekgeschiedenis in Vlaanderen, want als Nederlandse artiest was hij vorig jaar gelijktijdig met 3 Nederlandstalige singles terug te vinden in de Ultratop 50: ‘Reünie’ (platina), ‘Lippenstift’ (goud) en ‘Smoorverliefd’ (goud) werden en worden nog steeds massaal gestreamd, bekeken op YouTube en gespeeld op radio en tv. Het succes blijft aanhouden, want zijn nieuwste duetsingle ‘Blijven slapen’ met Maan is opnieuw een voltreffer. Het nummer was de voorbode van zijn nieuwe album ‘Lars’ dat op vrijdag 12 maart uitkwam. Op vrijdag 16 april kan je op Netflix kijken naar zijn documentairefilm ‘Zonder Jas Naar Buiten’. Snelle is hiermee de eerste Nederlandstalige artiest die deze kans krijgt. Begin 2021 kreeg hij ook nog een Top 40 Award voor ‘Beste Artiest’ en ontving hij een Edison-nominatie in de categorie ‘Pop’. Snelle kijkt nu al uit naar het uitverkochte concert dat op vrijdag 4 maart 2022 plaatsvindt in de Antwerpse Lotto Arena.

(Eerder bericht:)

Hij won de MTV Award voor ‘Beste Worldwide Act’ en begin deze maand kreeg de 24-jarige Lars Bos, oftewel Snelle, zijn eerste Edison – de belangrijkste Nederlandse muziekprijs - als ‘Beste nieuwkomer’. De jury loofde de duizendpoot als "de man die afgelopen jaar verraste met zijn opvallende liedjes”. Snelle schreef recent nog muziekgeschiedenis in Vlaanderen, want als Nederlandse artiest was hij gelijktijdig met 3 Nederlandstalige singles terug te vinden in de Ultratop 50: ‘Reünie’ (platina), ‘Lippenstift’ (goud) en ‘Smoorverliefd’ (#4) doen het niet alleen goed in de charts, ze worden nog steeds massaal gestreamd, bekeken op YouTube en gespeeld op radio en tv. Na het uitverkochte clubconcert dat Snelle eind vorig jaar gaf in Het Leuvense Depot, schakelt de man met 485.000 Instagram-volgers dit najaar nog een versnelling hoger en geeft op zaterdag 14 november een groots optreden in de Antwerpse Lotto Arena. “Voor mij wordt dit het grootste indoor concert dat ik dit jaar geef in Vlaanderen. Leuven was vorig jaar snel uitverkocht. In Antwerpen is de capaciteit groter, maar als je bij jullie mijn grootste soloconcert niet willen missen, raad ik aan om tijdig kaartjes te bestellen”, zegt Snelle enthousiast.

Na zijn opleiding aan de Herman Brood Academie nam Jebroer (‘Kind van de Duivel’, ‘Gaan met die banaan’) hem onder zijn vleugels, waar het uitzonderlijk muzikale talent zich verder kon ontwikkelen. De carrière van de 24-jarige Lars Bos aka Snelle nam een hoge vlucht toen hij de met goud en platina overladen single ‘Scars’ uitbracht, goed voor het eerste grote succes in Nederland en Vlaanderen. Begin 2019 werd Snelle door Radio 538 gebombardeerd als "artiest om in de gaten te houden" en de radiozender kreeg meer dan gelijk. Het begon met ‘Plankgas’, een samenwerking die hij met Frenna uitrolde en die opnieuw resulteerde in een platina single. Met ‘Reünie’, een nummer waarin de razend populaire zanger op een positieve manier afrekende met diegenen die hem vroeger hadden gepest om zijn hazenlip, kwam de absolute doorbraak er bij het grote publiek. Naast veelvoudig platina, bereikte de single ook de nummer 1-positie in de Nederlandse Top 40. Ook in Vlaanderen zorgde de boodschap aan het adres van pesters voor een aardverschuiving, want na 22 weken stond de voormalige top 10-single bij ons nog steeds in de Ultratop 50 en was hij goed voor platina. Op 6 maanden tijd hebben meer dan 14 miljoen mensen de video op YouTube bekeken. Marco Borsato en John Ewbank vroegen Snelle voor een samenwerking en dat resulteerde in ‘Lippenstift’, een single die je bij ons nog steeds terugvindt in de hitparade en die goed is voor goud.

Snelle scoort 3 op een rij, want zijn actuele single ‘Smoorverliefd’, een nummer waarin de zanger-rapper fietsers wijst op de gevaren van het gsm-gebruik tijdens het fietsen, staat een paar weken na de release al gedurende 3 weken in de top-10 van de Ultratop 50 en bereikte binnen de maand al meer dan 6,3 miljoen YouTube-views.

De Snelle-orkaan blijft hard gaan: na de lancering van zijn recentste album ‘24’ en de gelijknamige, uitverkochte clubtournee waarmee hij vorig najaar nog te gast was in Het Leuvense Depot, is de zanger klaar voor zijn eerste optreden in de Antwerpse Lotto Arena. “Ik ben er al een paar keer voorbijgereden en ik weet van collega-artiesten dat het één van de mooiste concertzalen van Vlaanderen is. Het is erg groot, maar gezellig, waardoor we op 28 mei voor een unieke avond gaan zorgen. In de zomer speel ik op Tomorrowland, ik doe wat festivalpodia, maar het optreden in de Lotto Arena wordt mijn grootste soloshow ooit in Vlaanderen. ‘Ze kent mij’, ‘Lippenstift’, ‘Reünie’, ‘Scars’, ‘Smoorverliefd’, ze staan allemaal op de setlijst en wie mij kent ,weet dat ik mijn publiek graag trakteer op verrassingen”, zegt Snelle.

Ticketverkoop voor het ‘Vierentwintig’ concert van Snelle op 28 mei in de Antwerpse Lotto Arena via www.snelle-live.be of 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Het concert wordt georganiseerd door House of Entertainment.

Snelle in concert
Vrijdag 4 maart 2022
Lotto Arena, Antwerpen