Single: Without your love - Yellow Pearl

without your love

De band Yellow Pearl (For You and Me, Temptation) komt vrijdag 4 september uit met de nieuwe single “Without Your Love”. Het zwoele Indian Summer nummer is opgenomen in Frankrijk en Nederland en gemixed in Los Angeles door Kevin Anyaeji (Frank Ocean, Nicki Minaj, Akon, The Script). De plaat is geproduceerd door Yellow Pearl, Hookmeister & Noah Jaora. Tevens is er samengewerkt met accordeonist Juul Beerda, percussionist Jelle de Kroon van Mi Dushi en Hannes van Gehannes.

Over Yellow Pearl 
Yellow Pearl is een Nederlandse pop/rock/soul formatie met verschillende radiohits en een sterke live reputatie. De eerste single van de band, "For You and Me" was meteen een radiohit na hun eerste tv-optreden (bekeken door 2,5 miljoen mensen) om naar het ESF te gaan voor Nederland. De periode daarna werd er onder andere een contract getekend bij SONY/BMG en volgde er veel optredens, o.a. op de Zwarte Cross, de Uitmarkt en diverse keren een uitverkocht Paradiso.

De zomersingle "Temptation" werd de 5 sterrentrack bij Radio 2 en is tevens twee maanden gebruikt bij de dagelijkse TV zomerpromo op NPO1. Eerder dit jaar kwam de band uit met de singles "Everything is Different Now" en "Nieuw Begin" die airplay kregen bij Radio2, 3FM en Radio 5. "Nieuw Begin" was een samenwerking met Hookmeister en genoot naast in Nederland ook airplay in Vlaanderen