Single: Rock the place - Ricardo Moreno & Vince

rock the place

Na ‘Party Starter’, ‘Clap Your Hands’ en ‘Get Crazy’, is de Nederlandse dj/producer Ricardo Moreno terug met de gloednieuwe knaller ‘Rock The Place’. Samen met zijn kameraad en jeugdheld Vince zet Ricardo de boel in lichterlaaie, want zijn ouderwetse stamper gaat erin als zoete koek. ‘Rock The Place’ is een krachtige, energieke song die veel power uitstraalt. Door de unieke combinatie van lekkere oldskool 90’s invloeden gemixt met een heerlijke beat en een sterke vocal, is dit misschien wel dé track die elke postcorona party laat ontploffen. ‘Rock The Place’ is alweer een typische Ricardo Moreno-schijf, waar je in afwachting van een vet feestje met je vrienden nu al zin van krijgt om thuis de boel te verbouwen, zodat je lekker kan meejumpen en springen op deze immens positieve track.

BN’ers 
Een leuk extraatje aan deze release is de toffe fitnessvideo die Ricardo Moreno en Vince opnamen in het Amsterdamse Vondelpark. In de bijhorende ‘Rock The Place'-video zie je hoe Bridget Maasland en The Darkraver zich in het zweet werken. Wie weet werkt hun sessie wel inspirerend en krijg je dadelijk ook zin om lekker te knallen op deze supervette track. 

‘Rock The PLace’ van Ricardo Moreno en Vince verschijnt aanstaande vrijdag 7 mei 2021 op ROQ ’ N ROLLA Music en is vanaf dan beschikbaar op alle digitale platformen.