Single: Over en uit - Llani

over en uit

Llani's nieuwe single heet “Over En Uit” en is een echte break-up song. Zelf zit ze al 6 jaar in een super fijne relatie, dus het nummer is niet auto-biografisch. Af en toe is het gewoon eens leuk om te zingen over iets wat je zelf niet doormaakt op dat eigenste moment, maar dat vrijwel iedereen wel herkent. Zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van mee-kelen met een stevige break-up song? 
Haar natuurlijke biotoop, zo noemt Llani de podia waarop ze al aantrad als artieste.
Dat waren in aanvang de podia van de klassieke musicalproducties (Capitole Gent, Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt, Plopsa Theater De Panne, Theater Elckerlyck) maar evengoed een uitzonderlijke keer het Sportpaleis. 
Pop-rock is haar genre, muziek die ze zelf ook kan smaken tijdens het autorijden of het sporten. Llani is dus best een pittige tante qua muziekkeuze. “The girl next-door” maar toch stiekem wat stoerder dan ze eruit ziet. Avril Lavigne in haar beginjaren, zeg maar. 

In de aanloop naar haar deelname aan The Voice Van Vlaanderen, in het team van Jan (Paternoster) bracht Llani de single “Ver van de waarheid” uit met achter de drums Mario Goossens (Triggerfinger), op de bas Mirko Banovic (Arno), en op de gitaar Patrick Steenaerts (Yevgueni). Haar single "Alles Overhoop” haalde de playlist van Radio2 en doet het op dit moment nog steeds goed op de streamingplatformen. 
Op een podium staan voelt als een roes voor Llani, een rush die best verslavend is. Het is de plek waar ze zich gewoon haarzelf voelt. Daar hoeft ze haar energieke en kleurrijke persoonlijkheid eens niet te onderdrukken of weg te steken en is ze nooit té … (whatever). Zoals het zou moeten zijn, eigenlijk.

Ambitie heeft Llani in overvloed. Ze wil werken aan het worden van een “vaste waarde” in de Nederlandstalige muziek. Grote dromen en doelen, daar is ze zich zeker bewust van… Maar “never settle for less” is de goeie regel waar ze zich aan wil houden. Dromen kan én mag en waarom zou dat voor Llani niet zijn één van de headliners worden op een groot festival? 

www.crickethillmusic.com