Single: Kiddo - Broken Dutch

kiddo

Geprikkeld door zijn angst voor nabijheid en oordeel, sloot Gilles Balcaen (zang) zich op op zijn zolder om enkele nummers van een oud, nooit uitgebracht project af te werken. Het gevoel een gek te zijn, een buitenaards wezen dat in de wereld is gedropt, heeft hem altijd bang gemaakt. Natuurlijk, hij kan niet de enige zijn die zulke mentale verzinsels ervaart, toch? Zo werd Broken Dutch geboren, om een boodschap te delen en hopelijk een helpende hand uit te steken. "Je bent in orde, en hoewel je je misschien niet zo voelt, ben je een mooi exemplaar van de lokale fauna."

Leden:
Gilles Balcaen - Vocals
Jonas Detavernier - Guitars
Jonathan Roseleth - Drums
Filip Allegaert - Bass

Kiddo
Kiddo gaat over hoe we tot het uiterste gaan op zoek naar goedkeuring, acceptatie en liefde van onze leeftijdsgenoten. De routine die we uitvoeren op dit dagelijkse gemaskerd bal voldoet niet in het minst, dus misschien hebben we een verschuiving in focus nodig.

Ja, voor sommige mensen ben je een held, en voor anderen niet, maar als het tot je doordringt dat we eigenlijk allemaal maar kleine kinderen op een speelplaats zijn, zou empathie de straten moeten overspoelen. Iemand vertellen "Ik vind je leuk, Kiddo" kan echt het verschil maken.